in ,

“How to Train Your Dragon”ın İlk Filmini Live-Action Formata Taşıyacak Yapımda Başroller Belli Oluyor

How to Train Your Dragon live-action filme uyarlanıyor. Yapımda Hiccup ve Astrid’i kimlerin canlandıracağı belli oldu.

How to Train Your Dragon Live-Action Başroller
- Reklam -

How to Train Your Dragon live-action uyarlamasında ilk oyuncular açıklandı. The Black Phone’dan Masom Thames ve The Last of Us’tan Nico Parker kadroya dahil olan isimler arasında yer alıyor.

How to Train Your Dragon filminde Hiccup ve Astrid’i kimin oynayacağı netleşti. The Black Phone filminde Finney karakterine hayat veren Mason Thames, Hiccup karakterini beyaz perdeye aktaracak. HBO’nun ses getiren dizisi The Last of Us’ta Sarah Miller’ı canlandıran Nico Parker ise Astrid rolüne hayat verecek.

Cressida Cowell’in aynı isimli kitabından 2010 yılında animasyona uyarlanan Ejderhanı Nasıl Eğitirsin ilk filmi sonrasında büyük bir başarı elde etmişti. DreamWorks Animation bu başarı sonrasında evreni iki devam filmi, beş kısa animasyon, bir televizyon dizisi ve bir video oyunu ile genişletmeye devam etti.

- Reklam -

Geçen şubat ayında yapılan duyuru ile evrenin live-action bir filme kavuşacağı açıklanmıştı. Filme dair detaylar sınırlı olsa da senaryonun başında ilk üç filme imza atan yönetmen ve yazar Dean DeBlois bulunacak. DeBlois daha öncesinde Disney’in Mulan ve Lilo and Stitch live-action uyarlamalarında da çalışmıştı.

How to Train Your Dragon Live-Action Başrolleri

Deadline’ın haberine göre filmin kadrosu da netleşmeye başladı. Joe Hill’in The Black Phone romanından perdeye taşınan yapımdaki performansıyla dikkat çeken Mason Thames, serinin başrol karakteri Hiccup Horrendous Haddock III rolünü üstleniyor. Ünlü PlayStation oyunundan ekrana taşınan The Last of Us dizisinde Joel’in kızı Sarah’ı canlandıran Nico Parker ise Astrid Hofferson’ı oynayacak.

How to Train Your Dragon İlk Animasyon Filmini Beyaz Perdeye Taşıyacak

Yeni How to Train Your Dragon filminin serinin 2010 tarihli ilk yapımının yolundan gideceği ve aynı hikâyeyi bu defa live-action formatında ekrana taşıyacağı biliniyor. Bununla birlikte yazar ve yönetmen DeBlois konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmış değil.

- Reklam -

How to Train Your Dragon Filmi Başroller

Filmde önemli rol tutan ejderhaların perdeye nasıl taşınacağı ise şimdiden merakla bekleniyor. Özellikle Disney’in The Lion King ve son ayların dikkat çeken bir diğer live-action yapımı The Little Mermaid filmleri sonrasında izleyiciler özel efektlerin How to Train Your Dragon filminde nasıl uygulanacağını merakla bekliyor.

Siz açıklanan başrolleri nasıl değerlendiriyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve daha fazla sinema haberi için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Queen Muzik Kataloğu Satılıyor

Dünyaca Ünlü Müzik Grubu Queen’in Kataloğu 1 Milyar Dolara Satılabilir

Bleach: Thousand-Year Blood War 2. Kısım Fragmanı Yayında

“Bleach: Thousand-Year Blood War” 2. Kısım ile Geri Dönüyor: İşte İlk Fragman ve Yayın Tarihi