in ,

“The Boys”un Yıldızı Jack Quaid Bilimkurgu ve Gerilim Filmi “Companion”da Başrol Olacak

Jack Quaid, “Barbarian” ile adını duyuran Zach Cregger’ın yapımcılığını üstlendiği “Companion” filminde başrol koltuğuna geçiyor.

Jack Quaid - Companion Filmi Başrol
- Reklam -
- Reklam -

Jack Quaid, bilimkurgu ve gerilim türlerindeki Companion filminde başrol olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Amazon’un dijital yayın platformu Prime Video’da yayınlanan The Boys dizisindeki Hughie Campbell rolüyle adından çokça söz ettiren Jack Quaid’in yeni projesi belli oldu. Quaid, yapımcılığını 2022’nin en çok konuşulan korku filmlerinden Barbarian’ın ardındaki isim olan Zach Cregger’ın gerçekleştireceği Companion ekibine katıldı.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Companion filmi hakkında bilinen detaylar kısıtlı. Cregger ile birlikte yapımcı ekibinde Raphael Margules ve BoulderLight Pictures’tan J.D. Lifshitz ile Vertigo Entertainment’tan korku uzmanı Roy Lee yer alıyor. Lee daha önce Stephen King uyarlaması Doctor Sleep’te ve The Ring ile The Grudge gibi korku yapımlarında görev yaptı.

- Reklam -

Jack Quaid - Companion

Jack Quaid “Companion” Filmi ile Yükselişini Sürdürüyor

Companion’ın senaryosu, ilk defa yönetmenlik koltuğuna geçecek olan Drew Hancock’a ait. Hancock daha önce My Dead Ex, Mr. Pickles, Blue Mountain State ve Suburgatory gibi yapımlarda yazar olarak görev almıştı.

Companion için ilk etapta Zach Cregger düşünülmüş ancak Cregger, Pedro Pascal’lı Weapons filmine dahil olmasıyla proje Hancock’a emanet edilmişti.

Filmin başrolü Jack Quaid ise Prime Video’nun çarpık süper kahraman dizisi The Boys ile birlikte The Hunger Games, Scream ve Logan Lucky gibi filmlerle tanınıyor. Oyuncu aynı zamanda Star Trek Logs ve Star Trek: Lower Decks animasyonlarında seslendirme sanatçısı olarak izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

- Reklam -

Jack Quaid - Companion Filmi Başrolü

Hayranlar yakında Quaid’i My Adventures with Superman animasyonunda Clark Kent’in sesi olarak duyacaklar. Oyuncu aynı zamanda Christopher Nolan’ın bu yaz vizyona girecek Oppenheimer filminde Cillian Murphy, Robert Downey Jr, Matt Damon ve Emily Blunt gibi yıldızlara eşlik edecek.

New Line Cinema tarafından geliştirilecek Companion’ın kadrosunda yer alacak diğer oyuncular ve filmin olası çıkış tarihi hakkında henüz bir haber paylaşılmadı.

Siz Jack Quaid’in yeni rolü hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından daha fazla haber için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Digital Spy

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bruce Willis'e Destek Arnold Schwarzenegger'dan Geldi

Demans Teşhisi Konan Bruce Willis’e Destek Arnold Schwarzenegger’dan: “Biz Asla Gerçekten Emekli Olmayız”

Yapay Zekâ İnsanlığı Yok Edebilir: Uzman İsimler Uyardı

Yapay Zekâ Uzmanlarından Önemli Uyarı: “İnsanlık Yok Olma Riskiyle Karşı Karşıya”