in , ,

Johnny Depp ve Amber Heard’ün Çalkantılı Davaları Kitap Oluyor

Johnny Depp ve Amber Heard ikilisinin evlilik süreci ve medyaya yansıyan boşanma davaları kitaba konu oluyor.

Johnny Depp ve Amber Heard Davalari Kitap Oluyor
- Reklam -
- Reklam -

Johnny Depp ve Amber Heard’ün iki farklı ülkede gerçekleştirilen davaları kitaba konu oluyor. Depp v Heard: The Unreal Story ismi ile raflardaki yerini alacak eser gazeteci Nick Wallis’ın imzasını taşıyor.

Hollywood’un ses getiren davası bu sefer de bir kitaba konu oluyor. Depp ve Heard’ün davası daha öncesinde Hot Take: The Depp/Heard Trial ismi ile beyaz perdeye taşınacağı duyurulmuş ve yapımın 30 Eylül’de izleyicilerin karşısına çıkacağı açıklanmıştı.

BBC, Private Eye ve ITN gibi haber platformlarında çalışan ve serbest gazeteci olan Nick Wallis, Hollywood’un ünlü oyuncularının 2016 yılında başlayan süreçlerinin her aşamasına hâkim olduğunu söylüyor. Gazeteci, 2020 yılında Amerika’da gerçekleştirilen boşanma davası süresince her gün mahkeme salonunda yer aldığını ve daha sonrasında İngiltere’de gerçekleştirilen davaya da katıldığını belirtiyor.

- Reklam -

Wallis, Daily Mail’a verdiği röportajda kitabın davanın sadece hukuki tarafına değil aynı zamanda ikilinin ruh hali üzerinde nasıl etkiler bıraktığına da değindiğini söylüyor ve ekliyor:

“Bana kalırsa onlar dünyanın akışı içerisinde kendi yollarını bulmaya çalışan üzgün fakat bir o kadar da muhteşem iki kişiydiler. Dünya’nın gözü önünde gerçekleşen inanılmaz bir süreçten geçtiler. İğrenç ya da üzücü olduğunu hiç düşünmedim.”

Johnny Depp ve Amber Heard Davaları Kitap Oluyor

Johnny Depp ve Amber Heard Davası Hakkındaki En Ayrıntılı Çalışma

Depp v Heard: The Unreal Story, Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki davaya dair en ayrıntılı çalışma olabileceği düşünülüyor. Gazeteci Wallis kitabın yazımı sırasında mahkeme açıklamalarından, e-postalardan, fotoğraflardan ve süreç boyunca açıklanan dokümanlardan yararlandığını aktarıyor. Ayrıca eserin gerçekte ne yaşandığını gözler önüne sermek için okurlarla buluşturmak istediğini de söylüyor:

“Bu (kitap) Amerika ve İngiltere’de görülen davalardaki kanıtları birleştirerek gerçekten ne yaşandığını ortaya koyma çabasıdır.

- Reklam -

“Her ne kadar bazen birbirlerinin zıttı olsalar da, davalarda yapılan itirafları, tanık sorgularını, transkriptleri, yazıları, e-postaları, fotoğrafları ve mahkemeye sunulan dokümanları kullandım. Böylece bu kitabı okuyan herhangi biri bu kanıtları kullanarak neler yaşandığına dair kendi fikrini oluşturabilir. Aynı zamanda neden İngiltere mahkemesinin Amber Heard’e inandığını ama Amerikan jürisinin inanmadığını görebilirsiniz.”

Johnny Depp Amber Heard film

Kitabın bölüm isimleri ise ikilinin Virginia davasındaki “The Tattoo Incident,” “The Disco Bloodbath,” “The Plane Kick,” ve “The Closed Fist Punch,” gibi başlıklarla aynı isimleri taşıyor. Wallis kitabın yazımı sırasında doğrudan ya da “bilgisi dışında” dolaylı olarak Depp ya da Heard’ün kendisine yardımcı olmadığını da ifade ediyor.

Depp v Heard: The Unreal Story 17 Mayıs 2023 tarihinde raflardaki yerini alacak.

Siz Johnny Depp ve Amber Heard’ün dava sürecinin kitap olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: New York Post

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jack Nicholson Aylar Sonra İlk Defa Görüntülendi

Arkadaşları Akıl Sağlığından Endişeliydi: Jack Nicholson, 18 Ay Sonra İlk Defa Dışarıda Görüntülendi

Only Murders in the Building 3. Sezon Çıkış Tarihi

Meryl Streep’li “Only Murders in the Building”in 3. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu