in ,

Kit Harington’lı “Jon Snow” Dizisi Tedirgin Edici Bir Güncelleme Aldı

Jon Snow dizisi için merakla bekleyen hayranları belirsizlik içinde bırakabilecek yeni bir gelişme yaşandı.

Jon Snow Dizisinden Hayal Kırıklığı Yaratan Güncelleme
- Reklam -
- Reklam -

Jon Snow dizisi için tedirgin edici bir gelişme yaşandı. HBO yetkilisi, Kit Harington’ın karakterini merkeze alan Game of Thrones spin-off’unun henüz resmi onay almadığını söyledi.

Jon Snow, 2011’den 2019’a kadar HBO’da yayınlanan Game of Thrones’un ana kahramanlarından ve en sevilen karakterlerinden biriydi. Snow’u canlandıran Kit Harington, dizideki performansıyla bir Altın Küre ve iki Emmy adaylığı kazandı. 2022 yılının ortalarında, bir Jon Snow spin-off’unun geliştirilmekte olduğu bildirildi. Ancak şimdiye kadar ilerleyişi hakkında pek fazla detay paylaşılmadı.

Deadline’a HBO’nun geleceği hakkında konuşan kanalın Drama Şefi Francesca Orsi, Game of Thrones’la ilgili birkaç farklı yapımdan söz etti ve bunlardan biri de Jon Snow dizisiydi. Orsi, dizinin hâlen geliştirme aşamasında olduğunu ve diziyi hazır hale getirmek için kamera arkasındaki insanların çok çalıştığını doğruladı. Bununla birlikte diziye henüz resmi olarak yeşil ışık yakılmadığını ve gelişiminin hâlâ erken aşamalarda olduğunu da kaydetti.

- Reklam -

“Olası bir yeşil ışığa hazır hâle getirmek için yazarlarla derinlemesine çalışıyoruz. Yine de bu noktada, henüz sonuna kadar gidip gidemeyeceğine dair bir karar yok.”

Jon Snow Dizisinden Hayal Kırıklığı Yaratan Güncelleme

Yeni Game of Thrones Macerası Olan Jon Snow Dizisi Hakkında Bilinen Her Şey

İzleyiciler Kuzey’in Kralı’nı en son gördüklerinde, Gece Nöbeti’ndeki kardeşleriyle birlikte Duvar’ın kuzeyine doğru ilerliyordu. Jon Snow’un Duvar’a dönüşü, dizinin final bölümünde sevgilisi Daenerys Targaryen’i öldürdükten sonra onu idam etmek üzere Gri Solucan’a teslim etmek ya da serbest bırakmasına izin vermek yerine karar verilen bir uzlaşmaydı.

Yeni spin-off duyurulduğunda, Kit Harington hem başrol hem de yapımcı olarak eklenmişti. Ancak yapımcılar ve yazarlar bir yandan Game of Thrones ile uyumlu bir öncül oluşturmaya çalışırken, diğer yandan da benzersiz bir dizi olarak kendi yolunu çizmeye çalıştığından, Jon Snow spin-off’una yönelik beklenti o zamandan bu yana önemli ölçüde azaldı. George R.R. Martin senarist grevinin bir başka Game of Thrones dizisini daha beklemeye aldığını söylese de, yazar bunun Jon Snow dizisinin ilerleyişini etkileyip etkilemediğinden bahsetmedi.

- Reklam -

Kit Harington’lı "Jon Snow" Dizisi Tedirgin Edici Bir Güncelleme Aldı

Dizinin konusu şu an için belirsiz. Bazı olay örgüleri Jon’un Duvarın Ötesinde potansiyel bir Kral olarak maceralarını ya da kuzeni Sansa’nın Kışyarı’ndaki krallığıyla olası bir çatışmayı içerebilir. Harington, dizinin Jon’un geçmişindeki travmalarla nasıl başa çıktığına odaklanacağını söyledi, ancak Game of Thrones’un devam dizisinin öncülünün ne olacağına dair herhangi bir ipucu verilmedi.

Yeni dizinin henüz başlamadan iptal edilme olasılığı hakkındaki düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da palaşabilir, yeni Game of Thrones haberleri için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gen Değiştirme ile Tavuk Ayağındaki Pullar Tüylere Dönüştü

Bilim İnsanları Gen Değiştirme Teknolojisi ile Tavukların Ayaklarındaki Pulları Tüylere Dönüştürdü

Havadan Enerji Elde Etmenin Yeni Yöntemi Bulundu

Bilim İnsanları Havadan Temiz Enerji Elde Etmenin “Şaşırtıcı Derecede Kolay” Bir Yöntemini Buldu