in ,

Arrowverse’ün John Diggle Dizisi “Justice U” Henüz Başlamadan İptal Edildi

John Diggle dizisi “Justice U” iptal edildi. The CW kanalı, uzun süredir konuşulan Arrowverse dizisini henüz başlamadan gözden çıkardı.

Justice U: John Diggle Dizisi İptal Edildi
- Reklam -
- Reklam -

Justice U dizisi iptal edildi. The CW, Arrowverse’ün John Diggle spin-off macerasının fişini henüz başlatmadan çekme kararı aldı.

John Diggle’ın dizisi yıllar süren geliştirme sürecinin ardından The CW tarafından resmen iptal edildi. Kanal, The Flash’ın 9. sezonunun bu ay final yapacak olmasıyla birlikte süper kahraman içeriklerine yavaş yavaş son verirken, Superman & Lois ve Gotham Knights yapımlarının kaderleri henüz belirlenmedi. Havada kalan bir başka DC TV projesi ise David Ramsey’nin Diggle olarak başrolde yer alacağı Justice U’ydu.

The CW kısa süre önce devam eden ya da iptal edilen çeşitli projelerle ilgili güncellemeler verdi. Kanalın içeriklerinden sorumlu yöneticisi Brad Schwartz, Diggle’ın Arrowverse spin-off dizisi Justice U’nun yanı sıra Powerpuff Girls ve başrolünde bir kadın karakterin yer alması planlanan Zorro dramasının resmi olarak durdurulduğunu doğruladı. Justice U’nun ya da diğer dizilerin başka platformlarda yayınlanıp yayınlanmayacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak ilgili stüdyoların bunları yeniden geliştirme veya başka bir yere satma seçeneğine sahip olduğu da belirtildi.

- Reklam -

Justice U: John Diggle Dizisi İptal Edildi

John Diggle Dizisi “Justice U” Neden İptal Edildi?

Justice U dizisi ilk olarak WarnerMedia ve Paramount’un kanalı satmak istediklerinin ortaya çıkmasından hemen önce, Ocak 2022 tarihinde geliştirilmeye başlandı. Yapım, Diggle’ın diğer süper kahramanlarla yan yana savaşmasından yıllar sonrasını konu alacaktı. Bununla birlikte Diggle’ın beş genç meta-insanla özel bir göreve çıkarak hayatında yeni bir sayfa açmasına ev sahipliği yapacaktı.

Diggle, “prestijli bir üniversitede” olan bu beş meta-insana rehberlik edecekti. Gizli görevdeyken eğitimlerini denetleyecek ve “yarının kahramanları olmaları” için onları eğitecekti. Superman & Lois’ten Michael Narducci tarafından kaleme alınan pilot bölümü yönetmesi için Ramsey’ye teklif götürüldü. Ardından proje Ekim 2022’de yeniden geliştirilmeye başlandı. Ancak genç meta-insanların çizgi romanlarda yer alan DC karakterleri olup olmayacağı hiçbir zaman açıklanmadı.

- Reklam -

Justice U: John Diggle Dizisi İptal Edildi

İptal kararı bazı hayranlar adına üzücü olsa da kimileri bu kararı makul karşıladı. Bazı hayranlara göre dizinin DC çizgi romanlarını temel almaması ciddi bir problemdi. Aynı zamanda kanaldaki diğer tüm yapımların birbiri ardına iptal edilmesi ve The CW’nun el değiştirip yayın politikasını yenileme kararı alması da bu iptalde önemli rol oynadı.

Justice U dizisinin iptal kararı hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dr. Gelecek - Philip K. Dick

Philip K. Dick’in Zamanda Yolculuk Temalı Romanı “Dr. Gelecek” Yeniden Türkçe Raflarında

Hızlı ve Öfkeli 10 Gişe Rakamları F9'nın Gerisinde Kaldı

Hızlı ve Öfkeli 10’un Hafta Sonu Açılış Gişesi “F9” Filminin Gerisinde Kaldı