in ,

Kadın Karakterlerin Başrolde Olduğu “Hızlı ve Öfkeli” Spin-Off Filmi Geliyor

Hızlı ve Öfkeli dünyası büyüyor. Vin Diesel, kadın karakterlerin başrolde olduğu bir “Fast and Furious” spin-off filminin geliştirilmekte olduğunu söyledi.

Kadın Karakterlerin Başrolde Olduğu Hızlı ve Öfkeli Filmi Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Kadın karakterlerin başrolde olduğu bir Hızlı ve Öfkeli spin-off filmi geliyor. Sürpriz duyuruyu serinin yıldızı Vin Diesel yaptı.

2001 yılında ilk filmi gösterime girdikten bu yana büyük bir hayran kitlesi edinen Hızlı ve Öfkeli serisi, kısa süre önce vizyona giren onuncu filmi ile macerasına devam ediyor. Yeni yapım, hafta sonu açılış rakamlarına göre yerli gişede her ne kadar F9 filminin gerisinde kalsa da, dünya çapında iyi bir gelir elde ediyor.

Yakın tarihli bir Charlize Theron Afrika Sosyal Yardım Projesi (CTAOP) etkinliğinde Variety’ye konuşan Diesel, serinin kadınlarını merkeze alan bir spin-off filminin üzerinde çalışıldığını söyledi. Diesel, ana filmler tamamlandıktan sonra “tüm spin-off’ları başlatabileceğini” de sözlerine ekledi.

- Reklam -

Aktör, 2017’den bu yana kadın başrollü bir yan film geliştirmek için uğraştıklarını, ancak serinin finaline kadar herhangi bir spin-off başlatmayacağını söyledi. Helen Mirren ve Brie Larson’ın yer aldığı son bölümdeki cameoların ve yeni yıldızların izleyiciler için çekici karakterler olduğunu ve “onları daha fazla görmemiz gerektiğini” dile getirdi.

Kadın Karakterlerin Başrolde Olduğu Hızlı ve Öfkeli Filmi Geliyor

Serinin uzun süredir yıldızı olan ve filmlerde kadın temsilinin eksikliğini defalarca dile getiren Michelle Rodriguez ise yaptığı açıklamada spin-off filmlerde yer alacağından emin olmadığını, “bayrağı devrederek” yeni neslin “geleceği tanımlamasına” izin vereceğini söyledi.

Universal pictures ise bu duyuruyu kamuoyu önünde resmi olarak açıklamadı ancak stüdyonun başkanı Donna Langley geçen yıl Business Insider’a verdiği demeçte “kadın bir Fast görmekten mutluluk duyacağını” söylemişti.

Kadın Karakterlerin Başrolde Olduğu Hızlı ve Öfkeli Filmi İçin Serinin Gedikli Oyuncuları Uzun Süredir Uğraşıyor

Los Angeles Times’ın haberine göre, serinin kadın yıldızları yıllardır kadın başrollü bir film için bastırıyor ve on filmin, animasyon serisi Fast & Furious Spy Racers’ın ve Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw’ın hepsinin erkekler tarafından yönetildiğine dikkat çekiyor.

- Reklam -

Son filmin yıldızlarından Jordana Brewster, “bebek bakıcılığı koltuğunda” olmaktan duyduğu hayal kırıklığını anlattı ve “Hızlı ve Öfkeli filmlerinde daha merkezi bir rol oynamak istediğini” söyledi. Brewester Times’a yaptığı açıklamada özel bir spin-off’un seyircinin hoşuna gideceğini ve bunun “bize tüm kadın karakterleri ete kemiğe büründürme fırsatı verebileceğini” söyledi. Rodriguez eleştirilerini bir adım öteye taşıyarak 2017’de bir noktada seriden ayrılmakla bile tehdit etti ve o dönemlerde Instagram hesabı üzerinden şu cümleleri paylaştı:

“Umarım bir sonraki filmde serinin kadınlarına biraz sevgi göstermeye karar verirler. Yoksa sevdiğim bir seriye veda etmek zorunda kalabilirim.”

Kadın Karakterlerin Başrolde Olduğu Hızlı ve Öfkeli Filmi Geliyor

Şu an için ortaya nasıl bir film çıkacağı veya hangi aktrislerin filmde yer alacağı bilinmiyor. Bununla birlikte hayranlar kadın başrollü spin-off için orijinal serinin kalan son iki filmi Hızlı ve Öfkeli 11 ile Hızlı ve Öfkeli 12’nin vizyona girmesini beklemek zorundalar.

Kadın karakterlerin başrolde olduğu bir Hızlı ve Öfkeli spin-off filmi hakkındaki düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Forbes

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Arnold Schwarzenegger, Netflix'in Baş Aksiyon Şefi Oldu

Arnold Schwarzenegger, Netflix’in Baş Aksiyon Şefi Oldu: Yıldız Aktör İşe Tankla Gitti

The Flash Filminden Final Fragman Yayında

The Flash’ın Final Fragmanı DC’nin Çoklu Evreninin Sınırlarını Genişletiyor