in , ,

Keanu Reeves’in Rock Grubu Dogstar Yıllar Sonra Yeni Albüm için Tekrar Bir Araya Geliyor

Keanu Reeves’in müzik grubu Dogstar yıllar sonra yeni bir albüm için buluşuyor. Ekip son olarak 2002’de sahne almıştı.

Keanu Reeves - Müzik Grubu Dogstar
- Reklam -
- Reklam -

Keanu Reeves’in bas gitarist koltuğunda oturduğu Dogstar grubu, yeni bir albümle dinleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni albümden ilk parça, Kaliforniya’daki bir müzik festivalinde çalınacak.

Dogstar yeni albümüyle ile dinleyicilerinin karşısına çıkacak. 1991 yılında Keanu Reeves ve Robert Mailhouse’un bir markette karşılaşması sonrasında kurulan rock grubu 2000’li yılların başına kadar oldukça aktif bir dönemden geçmişti. Asya ve Amerika’da çeşitli festivallerde yer almış ve 1995’te David Bowie ile Bon Jovi’nin konserinde açılış grubu olarak katılmışlardı. John Wick serisinin yıldız oyuncusu Reeves’in de bas gitarist olarak yer aldığı grup en son 2000 yılında Happy Ending isimli bir albüm yayınlamış ve 2002 yılında Japonya’da sahne alarak müzik kariyerine ara vermişti.

Aradan geçen 20 yılın ardından Dogstar geri dönüş için işareti verdi. 2022’de grubun Instagram hesabı üzerinden yapılan We’re Back (Geri Döndük) duyurusu ile ekibin yeniden bir araya geldiği açıklanmıştı. Şimdi ise grubun yeni bir albüm çalışması içerisinde olduğu ifade edildi.

- Reklam -

Keanu Reeves - Müzik Dogstar

Dogstar henüz yeni projelerinin adını paylaşmasa da albümde yapımcı Dave Trumfio ve Kingsize Soundlabs’ten mühendis Rudyard Lee Cullers ile çalıştıklarını duyurdu.

Keanu Reeves, Dogstar Grubu ile Müzik Dünyasına Geri Dönüyor

Ekibin yeniden bir araya gelmesi 27 Mayıs tarihinde gerçekleşecek BottleRock Napa Valley müzik festivalinde olacak. Ekip, Kaliforniya’daki festivalde yeni albümlerinde yer alacak parçalardan birini ilk defa çalacak. Böylelikle Dogstar grubu yaklaşık 20 yıl sonra sahne almış olacak.

- Reklam -

Keanu Reeves - Müzik Grubu Dogstar Albüm

Keanu Reeves yine bas gitarda yer alırken bateride aktör Rob Mailhouse bulunuyor. Mailhouse NBC’nin en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Days of Our Lives ve ünlü komedi dizisi Seinfield gibi yapımlarla tanınıyor. Gitar ve vokallerde ise ekibe 1994 yılında katılan Bret Domrose eşlik edecek. Grup 1995’te dört parçalık Quattro Formaggi isimli albümlerini yayınlamış bundan beş yıl sonra da Happy Ending isimli albümlerini dinleyiciler ile buluşturmuştu.

Sizin Dogstar’a dair görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Disney Hulu Tek Platform

Disney, Hulu’nun Tamamını Satın Almayı Değerlendiriyor: İçerikler Tek Platformda Birleştirilecek

En İyi Anime Filmleri (Öneri Listesi)

“Paprika”dan “Ruhların Kaçışı”na… İşte Collider’a Göre Gelmiş Geçmiş En İyi 25 Anime Filmi