in , ,

Kevin Conroy’un Ardından Yeni Dönemde Batman’i Seslendirecek Aktör Belli Oldu

Kevin Conroy’un yaşamını yitirmesinin ardından Batman karakterini seslendirecek yeni isim belli oldu. Justice League: Warworld animasyonu için seslendirme kadrosu netleşiyor.

Kevin Conroy Sonrası Batman Sesi Kim Olacak?
- Reklam -
- Reklam -

Kevin Conroy’un yıllar süren Batman performansının ardından Kara Şövalye’yi seslendirecek yeni isim belli oldu. Justice League: Warworld animasyonunda kadro netleşmeye devam ediyor.

Conroy’un ölümünün ardından DC’nin animasyon yapımlarında Batman’i kimin seslendireceği merakla bekleniyordu. Warner Bros. Discovery’nin yeni animasyon filmi Justice League: Warworld’un kadrosunun açıklanmasıyla bazı sorular cevaplanmış oldu.

Warner Bros. Animation ve DC yeni bir animasyon yapım ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Justice League: Warworld filmi, Adalet Birliği ekibini çetin bir maceraya sürüklüyor. Yeni serüvende Batman karakteri Supernatural’ın yıldızı Jensen Ackles’a emanet edilecek.

- Reklam -

Animasyonun resmi özeti şu şekilde:

“Şimdiye dek Adalet Birliği süper güçlere sahip kişilerin zorlukla bir arada durduğu bir ekipti. Fakat Adalet Birliği’nin, bitmeyen acımasız gladyatör dövüşleri ile yoğurulduğu Warworld isimli gezene sürüklenmesi ile Batman, Superman, Wonder Woman ve diğerleri bir şekilde gezegeni kurtarmak adına sarsılmaz bir ekip kurmak zorunda kalacak.”

Justice League: Warworld Film

Tomorrowverse olarak bilinen hikâye serisinin 10. filmi olarak izleyicilerinin karşısına çıkacak Justice League: Warworld evrene farklı bir bakış açısı getirecek. Her ne kadar DC Animated Movie Universe’den farklı bir kategori olarak ele alınsa da animasyon yapımlar genel anlamda Constantine: The House of Mystery sonrasında baştan ele alınan bir evrenin parçası olarak görülüyor.

Kevin Conroy Sonrası Batman’in Sesi Supernatural Yıldızına Emanet

Yapımın seslendirme kadrosunda tanıdık isimler yer alıyor. Hayranlar ise uzun zamandır Batman rolünü kimin seslendireceğini merakla bekliyordu. Warner Bros. Discovery’nin açıklamasına göre Bruce Wayne karakterini Supernatural dizisinin yıldızı Jensen Ackles seslendirecek. Son zamanlarda dördüncü sezon hazırlığında olan The Boys dizisinde canlandırdığı Soldier Boy karakteri ile dikkat çeken yıldız oyuncu yeni DC animasyonunda Batman’e ses verecek. Ackles, daha öncesinde Legion of Super-Heroes isimli animasyon yapımda da Batman’i seslendirmişti.

- Reklam -

Ackles’a Superman sesinde Glee dizisinin yıldız oyuncusu Darren Criss ve Wonder Woman’ın sesindeStana Katic eşlik edecek. Ike Amadi Martian Manhunter olarak, Troy Baker Jonah Hex olarak yer alırken ekibin en büyük düşmanlarından Mongul’u ise Robin Atkin Downes seslendiriyor. Filmin yönetmenliğini Legion of Super-Heroes’un da yönetmenliğini yapan Jeff Wemester üstleniyor.

Kevin Conroy Sonrası Batman Seslendirmesi

Yapımın yazarlık künyesinde iki sezon boyunca Supernatural’ın senaryosunu yazmış animasyon filmlerinin tecrübeli ismi Jeremy Adams ile birlikte Ernie Altbacker ve Josie Campbell’in kaleme alıyor.

Kevin Conroy; Batman: The Animated Series ve Arkham üçlemesi dahil 30 yılı aşkın süredir Kara Şövalye’nin sesi olarak hafızalara kazınmıştı.

Batman’in Kevin Conroy sonrası yeni sesi hakkında sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve geek dünyasından son haberler için bizi Google News üzerinden takibe alabilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Dean Winchester adamdır.

  2. Avatar for fortknoxt fortknoxt dedi ki:

    Bence de iyi bir seçim olmuş.

  3. Avatar for Akahige Akahige dedi ki:

    Animasyon filmlerde arada Batman’i Kevin Conroy dışında kişiler seslendiriyordu zaten. Çizgi dizilerde de Conroy sonrası 3 farklı ses gördük. Video oyunlarında sadece 1 Conroy dışı ses vardı sanırım. Ayrıca bu film Jensen Ackles’in ilk Batman seslendirmesi değil, 2021’de Kevin Conroy hayattayken çıkan Long Halloween uyarlamasında da Batman’i seslendirmişti. Kısaca Conroy’un ardında olmakla alakası yok bu haberin, Conroy hayatta olsa rol muhtemelen yine Ackles’e gidecekti.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Kesfedilen Denizanasi Turu

Dünyanın En Zehirli Canlısıyla Akraba: 24 Gözlü Bir Denizanası Türü Keşfedildi

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Güç Yüzükleri - Hollywood Senarist Grevi Etkisi

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Senarist Grevinden Etkilendi: Yapımın Çekimleri Showrunnerlar Olmadan Devam Ediyor