in ,

Lady Gaga “Joker 2” Filmindeki Harley Quinn Rolüne Gereğinden Fazla Büründü: Oscar Performansı İptal Olabilirdi

Lady Gaga, “Joker 2” filminde canlandırdığı Harley Quinn karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü sanatçı yeni projesinde de sınırlarını oldukça zorlamış gözüküyor.

Lady Gaga, Joker 2 Filmi için Metot Oyunculuğu Uyguladı
- Reklam -
- Reklam -

Lady Gaga, Joker 2 deneyimlerinden bahsetti. Ünlü şarkıcının kendini role çok fazla kaptırdığı için Oscar Ödülleri’ndeki performansını neredeyse iptal edeceği ortaya çıktı.

DC’nin merakla beklenen ve 2019 yapımı Joker’in devamı niteliğinde olan Joker: Folie a Deux için hazırlıklar devam ediyor. Joaquin Phoenix’in bir kez daha Arthur Fleck’i canlandıracağı filmde Lady Gaga da Harley Quinn rolüyle kendisine eşlik ediyor. Son olarak House of Gucci’de azılı suçlu Patrizia Reggiani’yi canlandırırken sette bir psikiyatri hemşiresinin yardımına ihtiyaç duyan Gaga, zor karakterlerin kafasının içine girmesiyle tanınıyor. Görünen o ki, ünlü şarkıcı daha önceki filmde yaşadığı zorlu deneyimlerin birini tekrar yaşıyor.

Film setinde yer alan ve DailyMail’e konuşan bir kişi, 37 yaşındaki müzisyen ve oyuncunun, Joker’in ‘bipolar travma ve akıl sağlığı zayıflığıyla uğraşan bir insan’ olarak tanımlanan kız arkadaşı karakterine bürünmek için ‘tam metot’ uyguladığını ve bu nedenle geçen mart ayında gerçekleşen 95. Akademi Ödülleri’ne katılamama ihtimalinin doğduğunu söyledi. Öyle ki Top Gun: Maverick için hazırladığı Hold My Hand parçasını seslendirmek üzere gecede yer alacağını Oscar yönetimine gösteriden sadece 48 saat önce bildirdiği söyleniyor.

- Reklam -

Lady Gaga, Joker 2 Filmi için Metot Oyunculuğu Uyguladı

Harley Quinn karakterine çok fazla odaklanan Gaga, tekrar pop yıldızı moduna geçmek için oldukça zorlandı. Bu nedenle Oscar’da şarkı söylemek için Los Angeles’a uçmak kendisi için kolay olmadı.

Lady Gaga, “Joker 2” Performansıyla Yeni Bir Oscar Kazanabilir

Gaga, Joaquin Phoenix’in 2019 yapımı filmde Arthur Fleck’in akıl sağlığı yolculuğunu gösteren Oscar ödüllü performansından da oldukça etkilenmiş. Warner Bros.’tan başka bir kaynak, sanatçının Harley Quinn rolündeki ses getiren performansının, yöneticiler tarafından izlenen ilk görüntülere göre kendisine bir Akademi Ödülü daha kazandırabileceğini söyledi.

“Harley’yi 7/24 konuşarak, hareket ederek ve zayıflıklarını kucaklayarak yaşadığını söylemek hafif kalır. Todd ve Joaquin’le benzersiz bir şekilde iletişim kurarak onlara sette etkin bir şekilde Harley olduğunu gösterdi. Bu bağlılık bu sektörde nadiren görebileceğiniz bir şey. İzlemesi nefes kesiciydi. Bu çok samimi bir tasvir ve pek çok insanın akıl sağlığıyla olan mücadelesinde yankı bulacak.”

- Reklam -

Filmin çekimleri geçen ayın başlarında tamamlandı ve Lady Gaga da filmin bitişiyle ilgili paylaşımını Instagram üzerinden bir fotoğraf eşliğinde yaptı.

Lady Gaga, Joker 2 Filmi için Metot Oyunculuğu Uyguladı

Joker 2: Folie a Deux 4 Ekim 2024 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Sizler Gaga’dan nasıl bir Harley Quinn performansı bekliyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Daily Mail

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for TheNameless TheNameless dedi ki:

    Görüntü olarak Joker filmine çok fena uymuş bir insan. Umarım performansı da öyle olur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Güç Yüzükleri - Hollywood Senarist Grevi Etkisi

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Senarist Grevinden Etkilendi: Yapımın Çekimleri Showrunnerlar Olmadan Devam Ediyor

Karl Urban, Mortal Kombat 2 Kadrosunda

The Boys’un Yıldızı Karl Urban, “Mortal Kombat 2” Filmine Katılıyor