in ,

Terminator Yıldızı Linda Hamilton, “Stranger Things”in 5. Sezon Oyuncu Kadrosuna Katıldı

Linda Hamilton, “Stranger Things” 5. sezonda yer alacak. Terminator serisinin yıldız ismi, Netflix’in popüler dizisi ile geri dönüyor.

Linda Hamilton Stranger Things 5. Sezon ile Dönüyor
- Reklam -
- Reklam -

Linda Hamilton Stranger Things 5. sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu.Terminator yıldızının Netflix’in popüler dizisine katıldığı haberini TUDUM 2023 etkinliğinde eski rol arkadaşı Arnold Schwarzenegger paylaştı.

Hayranlar, uzun soluklu dizinin beşinci ve final sezonunu sabırsızlıkla bekliyor, özellikle çocukların ve sorunlarının büyüdüğü düşünüldüğünde. Eleven ve Vecna’nın final döngüsünde karşı karşıya nasıl geleceği de merak ediliyor.

Stranger Things’in 4. sezonunda karakterler son olarak hepsi farklı yerlerden gelen karanlık güçlere karşı savaşıyordu ve son anlarda bir araya geliyorlardı. Bir sonraki sezonun hikâyesinin o noktadan devam edeceği biliniyor. Ekibe yeni katılan Linda Hamilton’ın karakteriyle ilgili ayrıntılar gizli tutulsa da, yeteneği ve 80’lerin ikonik duruşu göz önüne alındığında, 5. sezon olaylarının gelişiminde önemli bir rol oynayacağı düşünülüyor.

- Reklam -

Linda Hamilton Stranger Things 5. Sezon ile Dönüyor

Linda Hamilton’ın Dahil Olduğu Stranger Things 5. Sezonda Neler Bekleniyor?

Duffer Kardeşler daha önce gelecek sezonun önceki dört sezondan çok farklı olacağını açıklamıştı. Açıkça çok şey değişti: takım Demogorgan’ları daha iyi anlamayı ve Vecna’dan kaçmayı başardı. Öte yandan Baş Aşağı Dünya’nın varlığının Hawkings üzerindeki (kelimenin tam anlamıyla) çarpıcı etkisi de daha net şekilde ortaya çıktı. 5. sezonla birlikte hepsi bir araya gelecek ve Eleven ile Vecna’nın final karşılaşması yaşanacak.

Yarım kalan işleri tamamlamak için yapılan geçiş, dizinin ilk birkaç sezonda onu özel kılan unsurlara yavaş yavaş geri dönmesiyle bir önceki sezonda açıkça görülüyordu. Sonuç olarak 4. sezon, dizinin 1 milyar saat izlenme barajını aşmasıyla izlenme oranlarında zirve yaptı. Aktör Noah Schnapp’ın daha önce de belirttiği gibi Will kesinlikle yeniden ön planda olacak. Shawn Levy de final hikâyesinin duygusal sunumunu duyduktan sonra “Odada tek bir kuru göz olduğunu bile sanmıyorum,” demişti.

Linda Hamilton en çok Terminator serisindeki Sarah Connor karakteriyle tanınıyor. Diğer dikkat çeken rolleri arasında Children of the Corn (1984), King Kong Lives (1986) ve Dante’s Peak (1997) gibi yapımlar yer alıyor.

- Reklam -

Terminator'un Yıldızı Linda Hamilton, "Stranger Things"in 5. Sezon Oyuncu Kadrosuna Katıldı

Stranger Things’in 5. sezon çekimleri, Hollywood senarist grevi nedeniyle şu anda durmuş durumda, bu yüzden henüz bir yayın tarihi yok.

Linda Hamilton’ın Stranger Things dünyasında dahil olması hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Berlin Dizisinden Yeni Fragman: La Casa de Papel Dönüyor

La Casa de Papel’in Ünlü Karakteri “Berlin”e Odaklanan Spin-Off Dizisinden Yeni Fragman

Demon Slayer 4. Sezon Onayı Aldı

Demon Slayer’ın “Hashira Training Arc” İsimli 4. Sezonu Resmi Onayını Yeni Paylaşılan Çizimlerle Aldı