in ,

Andrew Niccol İmzalı “Lord of War”un Devam Filmi Geliyor: Nicolas Cage Yeniden Başrolde

Lord of War 2 filmi resmileşti. Andrew Niccol’ın 2005 tarihli suç draması için yeni bir devam macerası geliyor.

Lord of War 2 Filmi - Nicolas Cage
- Reklam -
- Reklam -

Lord of War 2 filmi için imzalar atıldı. Andrew Niccol’ın ünlü suç draması devam filmine kavuşuyor. Yapımda Nicolas Cage’e son dönemlerin popüler ismi Bill Skarsgård da eşlik edecek.

Vendôme Pictures, yönetmen Andrew Niccol ile aktör Nicolas Cage’i 2005 tarihli suç draması Lord of War’un devam filmi için yeniden bir araya getiriyor. Niccol’ın bir kez daha hem yönetmen hem de yazar olarak katılacağı projede Cage kötü şöhretli silah kaçakçısı Yuri Orlov rolünü yineleyecek. Yeni filmde Cage’e oğlu rolünde Bill Skarsgård yer alacak.

2005 yılında vizyona giren Lord of War 42 milyon dolarlık bütçesiyle yapımcılarına dünya çapında 72 milyon dolar kazandırmıştı. Nicolas Cage’in görece az bilinen yapımlarından olsa da eleştirmenlerden olumlu yorumlar da alan yapım, yıllar sonra macerasına devam etmeye hazırlanıyor.

- Reklam -

Lord of War 2 Film - Nicolas Cage

Lord of War 2 Hazırlıkları Başladı

Yeni Lord of War filmi, Orlov’un babasının suçlarını örtbas etmeye çalışan oğlu Anton ile çıkacağı yolculuğu konu alacak. Anton ve Yuri bir paralı asker ordusu toplayıp savaşa sürüklenirken zirveye tırmanma yarışı, aynı kadın için verilen bir mücadeleyle de taçlandırılacak.

Niccol, filmin dünyasına dönme kararını nasıl aldığını şu sözlerle aktardı:

“Bu karakterlerle ilgili keşfedilecek daha çok şey var. Platon en iyisini söylüyor: ’Savaşın sonunu yalnızca ölüler görür’. Büyüleyici şeytan Yuri Orlov ve gayri meşru oğlu eşliğinde daha fazla zaman geçirmeyi dört gözle bekliyorum.”

Lord of War 2 Filmi

- Reklam -

Truman Show, Gattaca ve In Time gibi yapımlarda imzası olan Andrew Niccol’ın elinden çıkacak devam filmi için stüdyodan Philippe Rousselet şunları kaydediyor:

“Lord of War dünyası anlatabilecek hikâye olasılıklarında hiçbir cephane sıkıntısı yaşamıyor. Yuri ve Anton’un tehlikeli yolculuğunu takip eden bir macerayı daha anlatacağımız için çok heyecanlıyız”

Nicolas Cage son olarak vampir filmi Renfield’da Dracula rolünde yer alırken Skarsgård da John Wick: Chapter 4 ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Lord of War 2 filminin çekimleri 2023 yılının sonbaharında başlayacak. Yapımın vizyon tarihi ise henüz bilinmiyor.

Lord of War 2 için sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kurtuluş Günü - George Saunders

Booker Ödüllü George Saunders’ın Yeni Öykü Kitabı “Kurtuluş Günü” Okurla Buluşuyor

2023 MTV Ödülleri Kazananları Belli Oldu

2023 MTV Film ve Televizyon Ödülleri’nin Kazananları Belli Oldu