in ,

Popüler Mizah Programı “Meksika Açmazı” Sinema Filmi Oluyor

Meksika Açmazı film oluyor. Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam üçlüsünün ünlü mizah programı, beyaz perdeye uyarlanıyor.

Meksika Açmazı Film Oluyor
- Reklam -

Meksika Açmazı film olmaya hazırlanıyor. Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam’ın (İbrahim Türker) podcast olarak başlattığı, geniş kitlelerde karşılık bulduktan sonra sahnelere de konuk olan mizah programı, Muhteşem Film ve TME Films’in ortak yapımcılığı ile beyaz perdeye taşınıyor.

Bugüne kadar yayınlanan 77 bölümüyle 10 milyondan fazla dinlenmeye ulaşan, 50’nin üzerinde sahnesiyle 40 binden fazla seyirciyi ağırlayan mizah programı Meksika Açmazı sinema filmi oluyor.

Türkiye’nin yeni nesil ünlü komedyenlerini bir araya getiren Meksika Açmazı, dijital platformlardaki başarısının ardından sahnelere taşınmış, BKM Mutfak organizasyonuyla Türkiye’yi gezmeye başlamıştı. Program 2 sezon boyunca hem dijital platformlarda hem de turnelerde yayın macerasına devam etmişti. Dinleyici ve izleyicilerine sunduğu tüm açmazlarda, “Ben olsam ne yapardım?” sorusunu sorduran mizah programı, şimdi hikâyesini sinema dünyasına adapte etmeye hazırlanıyor.

- Reklam -

Meksika Açmazı Film Uyarlamasında Çekimler Temmuz Ayında Başlıyor

Spotify, Karnaval, iTunes gibi podcast platformlarının en çok dinlenen mizah yayınları arasında yer alan Meksika Açmazı, ‘Spotify 2022 Yılın Özeti’ kapsamında açıklanan yılın en çok dinlenen müzikleri ve podcast’leri listesinde tüm kategoriler arasında Türkiye’nin en çok dinlenen podcast’leri sıralamasında 4. olmuştu.

Meksika Açmazı Film

Kişisel sahneleriyle, YouTube programlarıyla ve BluTV özel yapımlarıyla seyircileriyle ve dinleyicileriyle buluşan Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam, ilk defa Mesut Süre’nin YouTube’da yayınlanan Rabarba programının 9. bölümünde yan yana gelmiş, izleyicilere uyumlarını ve çatışmalarını aynı anda hissettirerek dikkat çekici bir sohbet sunmuşlardı.

Muhteşem Film ve TME Films’in ortak yapımcılığıyla beyaz perdeye taşınacak yapımın senaryosu Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam ekibinin imzasını taşıyacak. Filmin çekimleri ise temmuz ayının ilk haftasında Kapadokya’da başlayacak.

- Reklam -

Bununla birlikte program 8 Haziran’da yayınlanan 77. bölümüyle sezon arasına girmiş durumda.

Hayatın içinden ikilemleri masaya yatıran, cevabı olmayan sorulara dakikalarca yanıt arayan Meksika Açmazı programının, dinleyicilerinin ve seyircilerinin alışageldiği akışının film dünyasında ne denli yer bulacağı merak konusu.

Meksika Açmazı Film Uyarlama

Meksika Açmazı filminin vizyon tarihi 1 Aralık 2023 olarak planlanıyor.

Sizin Meksika Açmazı film uyarlaması hakkında beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından daha fazla içerik için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Elif Şeyda Doğan

Eylül 1994’te Ankara’da doğdum. İzmir’de büyüdüm. İstanbul'da yaşıyorum. İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Anabilim Dalında doktora yapmaktayım. Öykü yazıyorum. İki kişi olarak CosmicZion Zine (czz) adlı fantastik edebiyat, uzay ve mitoloji fanzinini çıkartmaktayız.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ahmetcanyildirim93 ahmetcanyildirim93 dedi ki:

    merakla beklediğim bi film yaaa

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hideo Kojima Belgeseli Geliyor: İşte İlk Fragman

“Death Stranding”in Yaratıcısı Hideo Kojima’nın Hayatı Belgesel Oluyor: İşte İlk Fragman

Hızlı ve Öfkeli 11 Vizyon Tarihi Açıklandı

Vin Diesel, “Hızlı ve Öfkeli 11″in Vizyon Tarihini Duyurdu (Geri Sayım Başladı)