in , ,

“Metal Gear Solid 3 Remake” Geliyor: Konami, İlk Fragmanı Paylaştı

Metal Gear Solid 3 Remake resmi olarak duyuruldu. İlk fragmanı paylaşılan yapım hakkında detaylar PlayStation Showcase etkinliğinde açıklandı.

Metal Gear Solid 3 Remake - Snake Eater
- Reklam -
- Reklam -

Metal Gear Solid 3 Remake için resmi açıklama yapıldı. Konami, dün gece gerçekleştirilen PlayStation Showcase etkinliğinde uzun süredir beklenen remake haberini paylaştı. Ayrıca oyunun yeni versiyonundan bir de fragman paylaşıldı.

Sık sık çeşitli söylentilere konu olan Metal Gear Solid 3 Remake haberi gerçeğe dönüyor. 2004 tarihli Metal Gear Solid 3: Snake Eater’ın yeniden yapımı olacak oyunun remake’i için bir çıkış tarihi ise şimdilik paylaşılmadı.

Metal Gear Solid 3 Remake oyunu PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC platformları üzerinden oyuncularla buluşacak. Konami ayrıca Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty ve Snake Eater’ın yeniden düzenlenmiş versiyonlarına yer veren Metal Gear Solid Master Collection: Volume 1’ı da oyunseverlere tanıttı.

- Reklam -

Metal Gear Solid 3 Remake

2004’te PlayStation 2 için yayınlanan Metal Gear Solid 3: Snake Eater; gizlilik ve aksiyon türünün en öne çıkan oyunlarından birisi olarak öne çıkıyor. Rusya’nın vahşi doğasında geçen oyun, bir Sovyet askeri üssüne gizlice girmeye çalışan Snake karakterinin hikâyesine odaklanıyor.

Big Boss olarak da bilinen ikonik karakterin köken hikâyesini takip eden yapımın remake versiyonunda orijinal oyunun seslendirme sanatçıları da maceraya geri dönecek.

Metal Gear Solid 3 Remake Fragmanı

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

1987 yılında maceraya başlayan Metal Gear, yıllar içerisinde devasa bir oyun markasına dönüştü. Son olarak 2018’de Metal Gear Survive’ı yayınlayan Konami; şimdi serinin en popüler işlerinden birisine geri dönmeye hazırlanıyor.

- Reklam -

Oyunun yeniden yapımı hakkında ilk haberler Ekim 2021 tarihinde çıkmış ancak o tarihten bu yana, söylentilerin gerçeğe dönüşeceğine dair herhangi bir ipucu paylaşılmamıştı.

Modern grafikler, oyun içi geliştirmeler ve olası ek içeriklerle geri dönmesi beklenen yapım, serinin hayranlarında beklentileri artırmış durumda.

Metal Gear Solid 3 Remake - Snake Eater - Konami

Hideo Kojima’nın 2015 yılında Konami’den ayrılarak Kojima Productions ile yola devam etme kararının ardından; ünlü seri sadece 2018’deki Survive ile oyuncularla buluşmuş ve çoğunlukla ortalama tepki almıştı. Yeni remake kararının, Konami’nin Metal Gear markasının geleceğini şekillendirmesinde önemli bir rol oynayacağı düşünülüyor.

Metal Gear Solid 3 Remake hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla oyun haberi için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Games Radar

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Su Altında En Uzun Süre Kalma Rekoru Kırıldı

84 Gündür Su Altında Yaşıyor: Rekora İmza Atan Floridalı Profesörün Hedefi 100 Gün

Dağın Sesi - Yasunari Kawabata

Nobel Ödüllü Yasunari Kawabata’nın “Dağın Sesi” Romanı Yeniden Türkçede