in ,

Monica Bellucci, “Beterböcek 2″nin Oyuncu Kadrosuna Dahil Oldu

Monica Bellucci “Beterböcek 2” filminde rol alacak. Yıldız oyuncu, devam macerasında Michael Keaton’a eşlik edecek.

Monica Bellucci Beterböcek 2 Filmine Katıldı
- Reklam -

Monica Bellucci Beterböcek 2 filminde izleyicilerin karşısına çıkacak. Ünlü İtalyan oyuncu, başrollerini Michael Keaton ve Jenna Ortega’nın paylaştığı Beetlejuice devam filmine katıldı.

Kısa süre önce vizyon tarihi de açıklanan Beterböcek 2’nin kadrosu genişlemeye devam ediyor. Vizyon tarihi duyurusuyla birlikte yapımda Justin Theroux‘un da rol alacağı duyurulmuştu. Şimdi ise Beetlejuice’un eşini oynayacak isim de ortaya çıktı.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre, Spectre ve The Passion of the Christ gibi sayısız filmle adından söz ettirmiş Monica Bellucci, fantastik komedi türündeki devam filminde Beeltejuice’un eşi rolünü üstlendi. Orijinal filmin yıldızı Michael Keaton ikonik rolünü yeniden canlandırırken, yönetmen Tim Burton da filmi yönetmek üzere geri dönüyor. Ayrıca Winona Ryder da Jenna Ortega’nın karakterinin annesi Lydia Deetz rolünde yapımdaki yerini alacak.

- Reklam -

Beterböcek 2’nin konusuyla ilgili ayrıntılar henüz ortaya çıkmadı, ancak devam filmi uzun zamandır bekleniyordu. Keaton, Geena Davis ve Alec Baldwin’in başrollerini paylaştığı 1988 yapımı orijinal film, yakın zamanda ölen bir çiftin (Davis ve Baldwin) eski evlerine taşınan aileyi korkutup kaçırmak için Beetlejuice (Keaton) ile iletişime geçmesini konu alıyor. Eve taşınan ailenin anne ve kızını canlandıran Winona Ryder ile birlikte Catherine O’Hara da devam filmi için geri dönecek.

Monica Bellucci Beterböcek 2 Filmine Katıldı

Monica Bellucci “Beterböcek 2” Filminde Beetlejuice’un Karısını Oynayacak

Beetlejuice 2 şu anda 6 Eylül 2024’te sinemalarda gösterime girecek. Devam filmi, son olarak 2019’da Disney için Dumbo’yu yöneten Burton’ın beş yıl sonraki ilk sinema projesi olacak. İzleyiciler ve hayranlar yıllardır sevilen filmin devamının çekilmesini istiyordu. Bu nedenle, Burton’ın yönetmen koltuğuna dönüşünün yanı sıra oyuncu kadrosu haberleri de ikonik filmin ve karakterin hayranlarını şimdiden heyecanlandırıyor.

- Reklam -

Öncelikli olarak İtalyan filmlerinde rol alan Bellucci’nin devam filmine güç katacağı kesin. Şu anda aksiyon komedisi Mafia Mamma’da Toni Collette’in karşısında yer alıyor. Hayranları onu Matrix’in devam filmleri The Matrix Reloaded ve The Matrix Revolutions’daki Persephone rolüyle de tanıyor.

Beetlejuice 2 Tim Burton

Monica Bellucci’nin de Beetlejuice 2 filminde rol alacak olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Manhattan Plajı - Jennifer Egan

Jennifer Egan’ın Tarihi Kurgu Romanı “Manhattan Plajı” Türkçe Raflarında

Elon Musk Twitter Yeni Ceo

Elon Musk Twitter’daki CEO’luk Görevini Bırakıyor: Yerine Geçecek Kişi Belli Oldu