in ,

“God of War”un Sanat Yönetmeni, Netflix’in Oyun Stüdyosuna Katıldı

Netflix Games stüdyosu, bünyesine God of War Ragnarok’un sanat yönetmeni Rafael Grassetti’yi kattı. Dijital yayın servisi, oyun kolunu güçlendirmeyi sürdürüyor.

Netflix Games'e God of War Takviyesi
- Reklam -
- Reklam -

Netflix Games’e bir takviye de God of War cephesinden geldi. Dizi ve film yayıncılığından oyun dünyasına da adım atan şirket, ünlü sanat yönetmeni Rafael Grassetti ile anlaştı.

Netflix, oyun tarafına ağırlık vermeye devam ediyor. Geçen yıl Finlandiya’da kendine ait bir oyun stüdyosu kuran dijital yayın servisi, son olarak Santa Monica Stüdyosu için God of War: Ragnarök’ün sanat yönetmeni olarak çalışan Rafael Grassetti’yi ekibine kattı. Grassetti, sadece Netflix Games ekibine katılmakla kalmadığını, aynı zamanda birkaç deneyimli geliştiriciyle birlikte açıklanmamış bir AAA oyun üzerinde çalıştığını belirtti.

Rafael Grassetti’nin sanat yönetmenliğini yaptığı God of War: Ragnarök, Kasım 2022’de çıkmış ve kısa süre içerisinde oldukça iyi bir oyuncu kitlesine erişmiş ve genel anlamda olumlu yorumlar almıştı. Şimdi de bu oyunun arkasındaki önemli isimlerinden olan Grassetti, 31 Mayıs 2023 tarihinde kişisel Twitter hesabından Netflix Games’teki yeni görevini duyurdu. Bu görevde, PC için geliştirilmekte olan yeni bir AAA oyununun yaratılmasına yardımcı olacak. Henüz bu oyunla ilgili çok az bilgi bulunmakla birlikte, tamamen yeni ve yüksek bütçeli olduğu söyleniyor.

- Reklam -

Netflix Games'e God of War Takviyesi Rafael Grassetti

God of War’un Sanat Yönetmeni, Netflix Games için AAA Türünde Bir Oyun Hazırlıyor

Netflix’in topladığı yetenekler, yeni büyük oyunun bir aksiyon nişancı türünde olabileceğini düşündürüyor. Örneğin, eski Halo lideri Joseph Staten ve eski Overwatch 2 lideri Sonny Chacko gibi deneyimli isimler de Netflix Games’e katıldı. Ayrıca Gears of War 4 kampanya tasarımcısı ve Gears 5 baş programcısı Jerry Edsall da ekip için çalışıyor.

Rafael Grassetti’nin Netflix Games’teki deneyimli yeteneklere katılması, Netflix’in yeni oyununda farklı bir tarz denemeyi hedeflediğini gösteriyor. Bu yeni tarzın ne olduğunu görmek için Shacknews’ün açıklamaları ve güncellemeleri takip etmeye devam etmek gerekecek.

- Reklam -

Ayrıca dijital yayın devinin bu tarz bir oyunu da sadece abonelik ücretine dahil olarak verip vermeyeceği ya da ekstra bir ücret talep edip etmeyeceği konusunda da bir bilgi bulunmuyor.

Netflix Games'e God of War Takviyesi

Netflix Games’in giderek büyümesi ve ekibe deneyimli isimler katması konusunda sizler ne düşünüyorsunuz? Sizce kanalın oyun servisi de paralel bir şekilde büyümeye devam ediyor mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, oyun dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Shack News

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

ABD Ordusu UFO Uzay Aracı

ABD’li Eski İstihbarat Yetkilisi, Amerikan Ordusunda ‘İnsan Kökenli Olmayan’ Uçan Araçlar Olduğunu İddia Etti

Best Served Cold Film Oluyor: Joe Abercrombie Sinema Yolcusu

Locus Ödüllü Fantastik Kurgu Yazarı Joe Abercrombie’nin “Best Served Cold” Romanı Film Oluyor