in , ,

Christopher Nolan’ın Son Projesi “Oppenheimer”dan Yeni Fragman

Oppenheimer filminden yeni bir fragman paylaşıldı. Başrolünde Cillian Murphy’nin yer aldığı Christopher Nolan imzalı tarihi drama yaklaşıyor.

Oppenheimer Filminden Son Fragman Yayında
- Reklam -
- Reklam -

Oppenheimer filminin son fragmanı yayınlandı. Christopher Nolan, Kai Bird ve Martin J. Sherwin’in 2005 tarihli American Prometheus kitabından uyarladığı yeni filminde atom bombasının geliştirilmesinde kilit rol oynayan Amerikalı teorik fizikçi J. Robert Oppenheimer’ı anlatıyor.

Christopher Nolan’ın sık sık birlikte çalıştığı Cillian Murphy, yeni filmin başrolünde yer alıyor. Filmin dev oyuncu kadrosunda aynı zamanda Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr. ve Florence Pugh gibi yıldız isimler de yer alıyor.

Film için birkaç gün önce yeni bir poster paylaşılmıştı. Bu da yeni fragmanın habercisi niteliğindeydi. Hemen aşağıdan yayınlanan postere göz atabilirsiniz:

- Reklam -

Oppenheimer poster

Bu hafta sonu Universal Pictures, Marvel’in Guardians of the Galaxy Vol. 3 filminin vizyona girmesiyle bağlantılı olarak Oppenheimer filmi için yepyeni bir fragman yayınladı ve şimdi bu fragman dijitalde de paylaşıldı.

Yeni görüntüler, Oppenheimer’ın Atom Bombası’nın yaratılmasına öncülük etmek ve gerekli bilim insanı ekibini oluşturmak için verdiği zorlu mücadeleyi belgeleyen filmin hikâyesi hakkında izleyicilere daha iyi bir fikir veriyor. Ayrıca filmin geniş oyuncu kadrosunun birkaç yeni karesi de yer alıyor; özellikle Matt Damon’ın Leslie Groves’u görüntülerde önemli bir rol üstleniyor.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Oppenheimer Son Fragman Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Bir önceki Oppenheimer fragmanı Nolan’ın filmlerine özgü gösteriyi öne çıkarırken, bu yeni tanıtım daha çok hikâye ve karaktere odaklanıyor. Murphy ve Damon, İkinci Dünya Savaşı’nı sonsuza dek sona erdirme potansiyeline sahip olduğu defalarca vurgulanan Manhattan Projesi’nin arkasındaki itici güçler olarak ön plana çıkıyor. Bununla birlikte karakterler silahı yeterince hızlı icat etmek adına gereken bilimsel beyinleri bir araya getirmek için üstesinden gelmeleri gereken önemli zorlukları da özetliyorlar.

Murphy’nin karakteri görevinde azimli ve kararlı görünüyor, ancak Oppenheimer fragmanı aynı zamanda uyarılarla dolu. Benny Safdie ve Kenneth Branagh’ın canlandırdığı bilim insanlarının her ikisi de atom bombasının Oppenheimer’ın beklediği barışı getirmeyeceğini haber veren repliklere sahip. Albert Einstein rolündeki Tom Conti’nin somurtkan bir ifade takındığı kısa çekimler, Manhattan Projesi’nin başlatılmasındaki rolünden duyduğu pişmanlığı hayatının ilerleyen dönemlerinde ifade edeceğinin habercisi gibi görünüyor.

Oppenheimer Albert Einstein

Nolan’ın yeni filmi 21 Temmuz 2023’te sinema salonlarındaki yerini alacak.

Film için paylaşılan son fragmanı sizler nasıl buldunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, sinemayla ilgili tüm içeriklerden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for aeglos aeglos dedi ki:

    Nolan bu işi ciddi manada, yanına kimse yaklaşamayacak kadar iyi yapmaya başladı. Tarihin en iyisi olarak anılacak.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Şaman Saçları Halüsinojenik Madde

Eski Şamanlara Ait Olduğu Düşünülen 3.000 Yıllık Saçlarda Halüsinojenik İlaçlar Tespit Edildi

Altay Fragmanı: T-World Dizisi Başlıyor

Türkiye’nin İlk Süper Kahraman Evreninde Geçen “Altay” Dizisinden Fragman Paylaşıldı