in ,

Ormanlık Alanda Bulunan 230 Kiloluk Dev Makarna Yığınının Gizemi Çözüldü

ABD’nin New Jersey eyaletindeki bir ormanlık alanda, yaklaşık 230 kilogramlık dev bir makarna yığını bulundu.

Orman Makarna
- Reklam -
- Reklam -

ABD’nin New Jersey eyaletindeki Old Bridge’de yer alan gizemli makarna yığınının gizemi çözülmüş olabilir. Bölgede yaşayanlar isim vermemeyi tercih etseler de olayın sorumlusunun kim olduğunu bildikleri kaydediyorlar.

Geçen günlerde bir ormanlık arazide bulunan pişmemiş makarna yığını bölge sakinlerinin dikkatini çekmişti. Yaklaşık 230 kilogramlık yığının kimin tarafından oraya döküldüğü merak konusu olmuştu.

Sosyal medya üzerinden makarna yığınlarının fotoğraflarını çeken Nina Jochnowitz, güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu bir adamın annesinin ölümünün ardından pişmemiş makarnaları yakınlardaki ormanlık araziye dökerken görüntülendiğini söylüyor. Middlesex County sakinlerinin emekli asker olduğunu ileri sürdüğü kişi, ilk tahminlere göre evinde çok fazla makarna olduğu için böyle bir yolu tercih etmiş. Jochnowitz kişinin ismini vermemeyi tercih ederken duruma dair şunları söyledi.

- Reklam -

“O kadar çok (makarna) vardı ki büyük ihtimalle bu canına tak etti.”

Makarna

Daha sonrasında makarnaları döken kişinin askeri geçmişi ve annesinin ölümünü işaret ederek şunları ekledi:

“Kim olduğunu söyleyemem, geçmiş travmalarını harekete geçirmek istemiyorum. Medyanın bir başkasının kederi üzerinden bir hikâye çıkarmasını istemem.”

Gizemli Makarna Yığınının Arkasında Üzücü Bir Hikâye Var

Ormanlık araziye dökülen makarna sonrasında bölge polisi harekete geçmiş ve ilgili kişiyi bulmak için çalışmalara başlamıştı. Old Bridge idarecisi Himanshu Shah makarnaların pişmemiş hâlde araziye döküldüğünü, ardından yağmur ve nemin etkisiyle yumuşadıklarını dile getirdi. Artıklar yerel yetkililer tarafından temizlendi.

Bölgeye yeni taşınan Keith Rost ise artıkları ilk başta saman yığını zannettiğini söylüyor. Fakat daha sonrasında bölgeye gidip baktığını ve bu yığının aslında pişmemiş makarna olduğunu da sözlerine ekliyor. Diğer taraftan bunu yapan kişi hakkında da biraz endişeli olduklarını kaydediyor.

- Reklam -

“İlk duyduğumda komik gelmişti. Fakat sonrasında bunu yapan kişi ile ilgili biraz endişelendim.”

Ormandaki Makarna

Bölge idarecisi Jochnowitz gizemin arkasında üzücü bir hikâye yattığını söylüyor. New Jersey haberlerine çıkan isim ilginç olay sonrasında bütün dikkatin bölgeye dönmesinden rahatsız.

“Of, şu makarna olayı bir an önce son bulmalı.”

Konu hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: NJ News


Kayıp Rıhtım’ı Google News’ten takip edebilirsiniz.

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for murgul murgul dedi ki:

    Pandeminin başlarında bizde makarna stoklayanlar vardı, belki ABD’de de benzer durum olmuştur :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Life of Chuck Film Uyarlama - Tom Hiddleston Mark Hamill

Stephen King Öyküsü “The Life of Chuck” Film Oluyor: Tom Hiddleston ile Mark Hamill Başrollerde Yer Alacak

Go1 Blinkist Satin Alma

Go1, Kurgu Dışı Kitapların Özetlerini Bir Araya Getiren Blinkist’i Satın Aldı