in ,

Pedro Pascal, Ridley Scott İmzalı “Gladyatör 2” Kadrosuna Dahil Oluyor

Pedro Pascal, “Gladyatör 2” filminin oyuncu kadrosuna katıldı. The Mandalorian’ın yıldızına Paul Mescal ve Joseph Quinn eşlik edecek.

Pedro Pascal - Gladyatör 2 Kadro
- Reklam -
- Reklam -

Pedro Pascal, Gladyatör 2 filmi ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Ridley Scott, yıllar sonra Gladiator evrenini genişletmeye hazırlanırken yapımın kadrosu da belli olmaya devam ediyor.

Başrolünde Normal People ve Aftersun ile adından söz ettiren Paul Mescal’ın bulunduğu yeni Gladyatör filminde kadro şekillenmeye devam ediyor.

2000 yılında vizyona giren Russell Crowe ve Joaquin Phoenix’li ilk filmden 23 yıl sonra, bir devam filmi için hazırlıklar hız kazandı.

- Reklam -

Deadline’ın aktardığına göre şimdilerde The Last of Us ve The Mandalorian dizileriyle çıkışını sürdüren Pedro Pascal; Gladyatör 2 kadrosuna katılan son oyuncu oldu. Bununla birlikte yıldız ismin hangi karakteri canlandıracağı hâlâ gizli tutuluyor.

Pedro Pascal - Yeni Gladyatör Filmi

Gladyatör 2 Filmine Pedro Pascal Takviyesi

Pedro Pascal, HBO’nun amiral gemisi markası Game of Thrones’taki Prens Oberyn Martell karkateri ile geçen yıllarda adıın sıkça duyurmuştu. Pascal sonrasında Disney+’ın The Mandalorian’ında Din Djarin olarak kamera karşısına geçti. Din Djarin ile Grogu’nun maceraları üç sezonu geride bırakırken Pascal HBO’nun ynei hiti The Last of Us’ta Joel Miller’ı oynayarak bir kez daha geek dünyasının kalbini çalmayı başarmıştı.

Paul Mescal, Gladiator 2 Başrol

Öte yandan Paul Mescal, orijinal filmde Connie Nielsen tarafından canlandırılan Lucilla’nın oğlu Lucius’a hayat verecek. Mescal’a eşlik edecek isimler arasında Barry Keoghan, Joseph Quinn, Connie Nielsen ve Denzel Washington gibi yıldız isimler yer alıyor.

Yapım, Commodus’un yeğeni ve Commodus’un kız kardeşi Lucilla’nın oğlu Lucius’u takip edecek. Nielsen de ilk filmdeki rolünü yineleyerek izleyicilerin karşısına çıkacak. Lucius, Roma tahtı yerine Maximus gibi bir gladyatör olmaya karar vererek hikâyeyi farklı bir boyuta taşıyacak.

- Reklam -

Pedro Pascal - Gladyatör 2 Kadrosu

Yapımın senaryosunu ise Napoleon ve Cleopatra filmini de kaleme alan David Scarpa yazıyor.

Yeni Gladyatör filmi için ilk haberler 2020 yılında gelmeye başlamıştı. 2021’de kesinleşmeye başlayan yapımda oyuncu arayışlarının başlaması ise Ocak 2023 tarihini bulmuştu.

Gladyatör 2 filmi, 22 Kasım 2024 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Siz Pedro Pascal tercihini nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Tobizume Tobizume dedi ki:

    GoT’ta çok iyi mızrak kullanıyordu, umarım bu filmde de mızrak kullanır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hollywood Senaristleri Grev

Hollywood Senaristleri 15 Yılın Ardından Greve Gidiyor: Birçok Prodüksiyon Durma Noktasına Gelecek

Sylvester Stallone, "Dağcı 2" Filminde Rol Alacak

Sylvester Stallone, “Cliffhanger”ın Devam Filminde Rol Alacak: “Dağcı 2” Geliyor