in ,

Eddie Murphy’nin Başrolünde Yer Alacağı Yeni Bir “Pembe Panter” Filmi Geliyor

Yeni “Pembe Panter” filmi duyuruldu. Yeni “The Pink Panther” macerasının başrolünde Eddie Murphy yer alacak.

Pembe Panter Filmi Geliyor: Eddie Murphy Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Pembe Panter filmi Eddie Murphy ile geliyor.

Peter Sellers’ın beceriksiz Müfettiş Clouseau’yu canlandırdığı 1963 yapımı Pembe Panter, 1983 yapımı Pembe Panter’in Laneti (Curse of the Pink Panther) ile Sellers’ın başrolde olduğu uzun soluklu bir seriye yol açan hit bir soygun komedisiydi. Sellers’ın ölümünün ardından seri 1993’te Roberto Benigni’nin Clouseau’nun oğlunu canlandırdığı Pembe Panter’in Oğlu (Son of the Pink Panther) ile geri döndü. Daha sonra 2006’da Shawn Levy’nin yönettiği ve 2009’da Pembe Panter 2’de Clouseau rolünü yeniden canlandıran Steve Martin’in oynadığı The Pink Panther ile yeni bir seri başladı.

Martin’in serideki ikinci ve görünüşe göre son çıkışından on yıldan fazla bir süre sonra MGM yeni bir seri geliştiriyor. The Hollywood Reporter’ın haberine göre bu sefer Eddie Murphy’nin Clouseau’yu oynamak için görüşmelerde bulunduğu bildirildi.

- Reklam -

Sonic the Hedgehog’dan Jeff Fowler’ın daha önce Chris Bremner’ın (Bad Boys for Life) senaryosundan yönetmenlik yapacağı bildirilmişti. Önceki maceralardan farklı olarak yeni film, çizgi film karakteri olarak kendi hayatının tadını çıkarmadan önce orijinal filmlerin jeneriklerinde yer alan animasyon Pembe Panter karakterini live-action’a taşıyacak. Yeni macera, animasyon Pembe Panter’in gerçek dünyada bir soygun yapmak üzere hapishaneden kaçışını konu alıyor.

Pembe Panter Filmi Geliyor: Eddie Murphy Başrolde

Eddie Murphy’li Yeni Pembe Panter Filmi Ne Zaman Çıkacak Sorusu Henüz Cevap Bulmadı

1980’lerde Saturday Night Live oyuncusu, sinema oyuncusu ve stand-up komedyeni olarak ünlenen Murphy, 1990’larda genellikle daha aile dostu çeşitli rollerde yer alan bir komedyen olarak hafızalara kazındı. 1996 yılında, 1963 yapımı Jerry Lewis filmi Çatlak Profesör’ün yeniden çevriminde çok sayıda karakteri canlandırarak en büyük başarılarından birine imza attı. 1998’de Dr. Dolittle ile yeniden çevrim yoluna gitti ve film 294 milyon dolar hasılatla gişede başarılı olsa da eleştirmenler tarafından pek beğenilmedi.

Hem Çatlak Profesör hem de Dr. Dolittle, devam filmlerinin çekilmesine yetecek kadar başarılı oldular ve Murphy de bu filmlerin devamını rol aldı. Ancak 2002’de I Spy (Ben Casus) ile yeni bir yeniden çevrim projesi için bu yerleşik serilerin dışına çıktı. Klasik Bill Cosby/Robert Culp TV dizisinin bir güncellemesi olan film, Murphy’yi Owen Wilson’la bir araya getirdi ve 70 milyon dolarlık çekim bütçesine karşılık sadece 60 milyon dolar hasılat elde ederek büyük bir başarısızlık örneğine dönüştü.

- Reklam -

Eddie Murphy'nin Başrolünde Yer Alacağı Yeni "Pembe Panter" Filmi Geliyor

Oyuncunun yeni The Pink Panther uyarlamasında nasıl bir performans sergileyeceğini ise zaman gösterecek.

Eddie Murphy’li yeni Pembe Panter uyarlaması hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Patrick Rothfuss Yeni Kralkatili Güncesi Kitabı

Patrick Rothfuss’tan Yeni “Kralkatili Güncesi” Romanı Geliyor

Dünyanın Sonu Geldiğinde İnsanlar Nasıl Davranacak?

Dünyanın Sonu Geldiğinde İnsanların Nasıl Davranacağı Araştırma Konusu Oldu