in ,

HBO’nun Tarihi Draması “Perry Mason” 2. Sezonun Ardından İptal Edildi

Perry Mason 3. Sezon iptal edildi. HBO’nun 1930’ların Los Angelas’ında geçen draması ekranlara veda etti.

Perry Mason 3. Sezon İptal Kararı
- Reklam -
- Reklam -

Perry Mason 3. Sezon için iptal kararı çıktı. HBO imzalı dönem dizisi düşük reytingler ve yüksek prodüksiyon giderleri nedeniyle macerasını noktaladı.

2020 yılında HBO kanalında yayınlanmaya başlayan ve meşhur kurgu avukat Perry Mason’ın yaşam hikâyesini konu alan dizi, 1930’lu yılların Los Angeles şehrinde geçiyordu. İlk sezonun gördüğü ilgi sonrasında yapım hızlı bir şekilde ikinci sezon onayını almış ve çalışmalar başlamıştı. Matthew Rhys’ın canlandırdığı Mason’ın maceraları 1957 yılında ekranlarda yer alan orijinal diziden öncesini konu alıyordu.

Dizinin yeterince izleyiciye ulaşamaması sonucunda yeni sezonun gelmeyeceği duyuruldu. HBO yaptığı açıklamada yapımın devam etmeyeceğini söylerken yapımcı ekip ile yeniden çalışmayı dört gözle beklediklerini de belirtti.

- Reklam -

“Matthew Rhys ve Perry Mason ekibinin kusursuz oyuncularına bu çok değerli ve etkileyici diziyi yeniden ele aldıkları için ne kadar teşekkür etsek az. Serinin yeni bir sezonu ile yolumuza devam edemeyeceğimizi belirtirken muhteşem yaratıcı ekip Team Downey ile gelecekte yeni projelerde çalışmayı dört gözle bekliyoruz.”

Perry Mason 3. Sezon HBO

1957 yılında başlayan serinin orijinal versiyonu 9 sezon boyunca ekranlarda yer almış ve başrol Raymond Burr’ı büyük bir üne kavuşturmuştu. Daha sonrasında farklı yapımlarla ekrana uyarlanan Büyük Buhran dönemi avukatı, ödüllü oyuncu Matthew Rhys ile farklı bir şekilde ele alınmıştı.

Perry Mason 3. Sezon İptal Kararı Beklenmedikti

Dizinin yapımcıları arasında bulunan Susan Downey, geçen aylarda verdiği bir demeçte olası 3. sezonda yeni bir hikâye ortaya koymaktansa mevcut macerayı sona erdirmeye odaklanacaklarını söylemişti. Downey devam edebilecek sezonlarda anlatılabilecek yeni hikâyelerin olduğundan bahsetse de dizinin geleceğine dair “erkenden” karar vermenin doğru olmadığının da altını çizmişti.

- Reklam -

Susan Downey ile birlikte yapımcı koltuğunu paylaşan ünlü aktör Robert Downey Jr. da Team Downey’nin bir parçası olarak diziye katkı sunmuştu. Son zamanlarda birçok dizi projesinde isimlerini duyuran Team Downey, Park Chan-Wook uyarlaması The Sympathizer dizisinde de yapımcı olarak görev alıyor.

Perry Mason 3. Sezon İptal Edildi

Perry Mason dizisinin kadrosunda Matthew Rhys’a John Lithgow, Tatiana Maslany, Chris Chalk, Eric Lange ve Mark O’Brian gibi isimler de eşlik ediyor.

Siz Perry Mason 3. sezon için verilen iptal kararını nasıl karşılıyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve TV dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Alain Touraine Yaşamını Yitirdi

Fransız Sosyolog Alain Touraine 97 Yaşında Hayata Veda Etti

Special Ops: Lioness Fragmanı Yayınlandı

Morgan Freeman, Nicole Kidman ve Zoe Saldaña Bir Arada: “Special Ops: Lioness” Dizisinden İlk Fragman