in ,

Yorgos Lanthimos’tan Frankenstein Esintili “Poor Things” Filmi Geliyor: İlk Bakış Görselleri Yayınlandı

Poor Things filmi için ilk bakış görselleri yayınlandı. Yorgos Lanthimos imzalı yapımın başrollerinde Emma Stone, Willem Dafoe ve Christopher Abbott yer alıyor.

Poor Things - Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Poor Things filminden ilk bakış görselleri paylaşıldı. Alasdair Gray’in 1992 tarihli romanından uyarlanan yapım, ismindeki Frankenstein göndermesiyle de dikkat çekiyor.

The Lobster ve The Favourite ile Oscar adaylığı alan; Kynodontas ve The Killing of a Sacred Deer ile adından söz ettiren Yunan yönetmen Yorgos Lanthimos, yeni bir yapımla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Poor Things’in hikâyesi trajik bir şekilde hayatını kaybeden ve sonrasında bir bebeğin beyniyle mucizevi şekilde hayata döndürülen genç kadın Bella Baxter’ın (Emma Stone) etrafında dönüyor. Cinsiyet ve kimlik temaları, Viktorya dönemi ve ölümsüzlük arayışı ile akıllara Mary Shelley’nin Frankenstein’ını getiriyor.

- Reklam -

Filmin oyuncu kadrosunda Emma Stone, Willem Dafoe ve Christopher Abbott ile birlikte Ramy Youssef, Mark Ruffalo, Jerrod Carmichael, Kathryn Hunter ve Margaret Qualley gibi isimler yer alıyor.

Poor Things Filmi Hakkında Bilinen Detaylar

Yayınlanan ilk bakış görüntüleri filmin siyah beyaz ve renkli dünyasına dair ipuçları seriyor. Emma Stone’un canlandırdığı Bella Baxter’ın yanı sıra Ramy Youssef’nin Max McCandless’ı da izleyicilere tanıtılıyor.

Poor Things - Film Yorgos Lanthimos

Paylaşılan bir bulutlu bir gökyüzü görüntüsü ise Lanthimos’un son projesi için renk paletine dikkat çekiyor. Son olarak çılgın bilim insanı Dr. Godwin Baxter rolünde Willem Dafoe’ya dikkat çekiliyor.

Poor Things ile Lanthimos 2018 yılındaki ödüllü kara komedi-draması The Favourite’tan sonra beş yıllık bir aranın ardından yeniden yönetmenliğe dönüyor. Lanthimos ile Stone, The Favourite’ta da birlikte çalışmıştı.

- Reklam -

Şu anda post prodüksiyon sürecinde olan Poor Things’in senaryosunu The Favourite ile Oscar adaylığı alan Tony McNamara kaleme alıyor.

Poor Things - Filmi Yorgos Lanthimos

Romantik kurgu ve bilimkurgu türündeki Poor Things’in vizyon tarihi belli olmazken yapımdan ilk fragmanın çok yakında paylaşılması bekleniyor.

Siz Poor Things filmi için nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema içeriği için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for SamColt SamColt dedi ki:

    Eggers’dan da bir Dracula geliyor. Ekonomi resesyona girdiğinde gotiğin coştuğu tezi doğru galiba.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Christopher Robin Dizisi Geliyor (18+ Olacak)

Winnie the Pooh’un “Christopher Robin”ine Odaklanan Yeni Bir Dizi Geliyor (18+ Olacak)

Microsoft Activision Anlaşma CMA Engeli

Microsoft’un 69 Milyar Dolarlık Activision Blizzard Hamlesi Birleşik Krallık’ta Duvara Çarptı