in ,

Uzun Süredir Geliştirme Aşamasındaydı: Live Action “Powerpuff Girls” Dizisi İptal Edildi

Powerpuff Girls dizisi iptal edildi. The CW yapımı uzun süren geliştirme sürecinin ardından rafa kaldırıldı.

Powerpuff Girls Dizisi İptal Edildi
- Reklam -
- Reklam -

Powerpuff Girls dizisi için iptal kararı verildi. Uzun süredir geliştirme aşamasında olan live-action macerası böylece henüz başlamadan sona erdi.

Başarısız bir pilot bölüm ve uzun bir geliştirme sürecinin ardından The CW, canlı aksiyon Powerpuff Girls dizisi planlarından resmen vazgeçti. Başlangıçta Craig McCracken tarafından yaratılan popüler çizgi filme dayanması planlanan canlı aksiyon dizisinde Blossom, Bubbles ve Buttercup’ın çocukluklarındaki suçla mücadele maceralarına küsen “hayal kırıklığına uğramış yirmili yaşlar” olarak tasvir edilmesi planlanıyordu.

Canlı aksiyon dizi projesi ilk olarak Ağustos 2020’de duyuruldu ve ardından Şubat 2021’de The CW tarafından resmi olarak bir pilot bölüm sipariş edildi. Ancak pilot bölüm reddedildi ve proje yeniden geliştirilmeye alındı.

- Reklam -

Şimdi TVLine, bir yıllık göreceli sessizliğin ardından The CW’nun dizi üzerindeki çalışmalarını resmen durdurduğunu bildirdi. İçeriklerden sorumlu başkan Brad Schwartz, Powerpuff Girls dizisinin, Arrowverse spin-off’u Justice U ve kadın Zorro dizisi de dahil olmak üzere geliştirilmekte olan diğer birkaç diziyle birlikte artık The CW kanalıyla bir ilişkilerinin kalmadığını, ancak yine de farklı platformlar için geliştirilmeye devam edebileceklerini açıkladı.

“Bunları zaten stüdyolara geri verdik. Yani bunları geliştirmekte ve istedikleri yere satmakta özgürler.”

Powerpuff Girls Dizisi İptal Edildi

Powerpuff Girls, ilk etapta 6 sezon boyunca süren bir animasyon dizisi olarak başlayıp bir animasyon filmi, bir Japon anime dizisi ve 2016’da yeniden başlatılan bir diziye dönüşen popüler bir markaydı. Bu nedenle canlı aksiyon uyarlaması da birçok izleyici için merakla bekleniyordu. Öte yandan Netflix’in Fate: The Winx Saga gibi diğer animasyon uyarlamalarının başarısından yararlanma potansiyeline sahipti.

Ancak Chloe Bennet, Dove Cameron, Yana Perrault ve Donald Faison gibi oyunculardan oluşan bir kadroya ve mevcut hayran kitlesine rağmen, proje ekranlara çıkma fırsatı bulamadan zorluklarla karşılaştı.

Powerpuff Girls Dizisinin Geliştirilme Sürecindeki Aksilikler, Gelen İptal Kararının Habercisiydi

Powerpuff Girls Live Action Dizisi İptal Edildi

- Reklam -

Powerpuff olarak yeniden adlandırılan dizinin ilk pilot bölüm denemesinin çekimleri Nisan 2021’de resmen başladı. Dizinin üç başrol oyuncusunun karakterlerinin ikonik renkli elbiselerini giydiği set fotoğrafları ilk ortaya çıktığında, izleyiciler sosyal medyaya hayal kırıklıklarını ifade etmekte gecikmedi. Ancak bu, eski The CW CEO’su Mark Pedowitz’in bitmiş pilot bölümü “bir hayal kırıklığı” olarak tanımlamasını da içeren bir dizi aksilikten sadece ilki olacaktı. Bu arada orijinal senaryonun sızdırılan bir kopyası da internette geniş yankı uyandırdı.

Bu sorunlara rağmen The CW yine de diziden vazgeçmedi ve senaryo üzerinde yeniden çalışma planlarını sürdürmeye karar verdi. Ancak takvim problemleri nedeniyle, Blossom’ı oynayacak olan Chloe Bennet daha sonra projeden tamamen ayrıldı. O günden bu yana, dizinin geçen yıl mayıs ayı itibarıyla hâlâ aktif olarak geliştirilmekte olduğuna dair paylaşılan raporlar dışında çok az şey duyuldu. Üstelik bu süreçte, yayıncı kanal The CW de el değiştirdi ve yayın politikasında ciddi değişiklikler planladı.

Tüm bu olanlara rağmen Warner Bros. projeyi başka bir yere satmayı tercih edebilir. Yine de izleyicilerin Powerpuff Girls’ü live action formatta görmeleri artık her zamankinden daha az olası görünüyor.

Powerpuff Girls Live Action Dizisi İptal Edildi

Powerpuff Girls’ün live-action dizisinin iptali hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce bu doğru bir karar mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca içeriklerimizden haberdar olmak için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: TV Line

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Arnold Schwarzenegger Yellowstone Evrenine Katılabilir

Arnold Schwarzenegger, “Yellowstone” Evrenine Katılmak İstiyor

Kuru Otlar Üstüne

Dünya Galasını Cannes’da Yapan Nuri Bilge Ceylan İmzalı “Kuru Otlar Üstüne” Filminden İlk Fragman