in ,

Tilda Swinton’lı A24 Komedisi “Problemista”dan Fragman Yayınlandı

Problemista fragmanı yayınlandı. A24 imzalı komedi filminin yazar, yönetmen ve başrol koltuğu Julio Torres’e ait.

Problemista Fragmani Tilda Swinton
- Reklam -
- Reklam -

Problemista fragmanı paylaşıldı. Tilda Swinton‘ın hayatı cehenneme çeviren bir patron rolünde olduğu yapımda başrol, yönetmen ve senarist koltuğu El Salvadorlu genç sanatçı Julio Torres‘e ait.

Saturday Night Live ile dört yıl üst üste Primetime Emmys adaylığı alan Julio Torres‘in imzasını taşıyacak film, son dönemlerin öne çıkan bağımsız stüdyolarından A24 tarafından geliştiriliyor. A24 stüdyosu Moonlight, Ex Machine ve Hereditary, Midsommar gibi yapımlarla tanınıyor.

Yapımda Torres, New York’ta çalışma vizesi sona ermek üzere olan El Salvador’dan gelen hevesli bir oyuncak tasarımcısı Alejandro’yu canlandırıyor. Alejandro çaresizlik içinde, Swinton’un sergiye çıkmasına yardımcı olursa çalışma vizesini birlikte yenileyeceği umuduyla sanat dünyasının derinliklerine adım atıyor.

- Reklam -

Problemista Fragman - Tilda Swinton

Paylaşılan ilk fragman ABD’deki göçmenlik problemini gözler önüne sererken işçi ve işveren arasındaki gerilim de komedi unsurları eşliğinde ekrana taşınıyor. Alejandro, yeni patronu Elizabeth’in ABD’de kalması için ona çok ihtiyaç duyulan imzayı vermesini umuyor. Ancak sevgili patronu, tanıtım sırasında kelimenin tam anlamıyla parlayan kırmızı gözlü bir canavar olarak tasvir ediliyor ve bir tür hidra olarak tanımlanıyor. fikirlerini kapatıyor ve bir soru sormaya çalıştığında onunla hızla hayal kırıklığına uğruyor. Geçimini sağlayabilmek ve kısır göçmen bürokrasisiyle mücadele etmek zorunda kalan Alejandro, yaratıcı kıvılcımlarla hayal gücünün onu götürdüğü yere gitmekle sınanıyor.

Problemista Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Torres’in ilk yönetmenlik denemesi olan filmin oyuncu kadrosunda Oscar ödüllü Tilda Swinton dikkat çekiyor. Swinton kısa süre önce Guillermo del Toro’s Pinocchio‘da rol aldı ve Wes Anderson‘ın yeni filmi Asteroid City‘de izleyicilerle buluştu. Bu sırada Torres de Los Espookys‘in 2. sezonu ile izleyicilerin karşısına çıktı.

İkiliye Problemista filminde RZA, Isabella Rossellini, Larry Owens, Catalina Saavedra ve Greta Lee eşlik ediyor.

- Reklam -

Problemista - 2023

Emma Stone, Dave McCary ve Ali Hurting ile birlikte yapımcı olarak filmde görev alıyor.

Problemista filmi 4 Ağustos 2023 tarihinde izleyicilerle buluşacak.

Problemista filmi için sizlerin ilk izlenimi ne? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum‘da paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Collider


Sinema dünyasından son gelişmeler için bizleri Google News‘ten takip edebilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Wheel of Time 2. Sezon Çıkış Tarihi - İlk Bakış

Prime Video’nun “Zaman Çarkı” Dizisinden 2. Sezon İlk Bakış Görselleri Yayınlandı: Çıkış Tarihi Belli Oldu

İmge Sahaf Kapanıyor

Kadıköy’ün Köklü Kitapçılarından ‘İmge Sahaf’ Kapanıyor