in ,

Zack Snyder’ın Galaksilerarası Bir Macerayı Konu Alan “Rebel Moon” Filmi İki Parça Hâlinde Yayınlanacak

Rebel Moon filmi hakkında detaylar netleşiyor. Netflix’te yayınlanacak Zack Snyder yapımı, iki parça hâlinde izleyicilerle buluşacak.

Rebel Moon İki Bölüm Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Rebel Moon için geri sayım başladı. Netflix’in yapımcılığını üstlendiği yeni Zack Snyder filminin iki bölüm hâlinde yayınlanacağı belirtildi.

Ünlü yönetmen Vanity Fair’a verdiği demeçte yeni filmi Rebel Moon hakkında konuştu. Snyder, Netlix’in üst kademeleri ile yaptığı toplantılarda filmin iki parça hâlinde çıkacağını açıkladı. Filmin idari yapımcı koltuğunda yer alan Deborah Snyder senaryonun 172 sayfadan oluştuğunu ve “Zack’in formunda” tek parçalık bir film olduğunu söylüyor.

“Orijinal olarak film tek parçaydı, fakat bu ‘Zack formunda’ bir parçaydı. 172 sayfalık bir senaryo yazdı. Bu da filmin üç saati geçeceği anlamına geliyordu. (Scott) Stuber bize, ‘Dijital platformda iki saatin altındaki filmler nedense daha çok izleniyor,’ dedi. Yine de bir oturuşta sekiz bölümlük bir dizi de bitirilebiliyor.

- Reklam -

Zack de daha sonrasında, ‘Eğer bu filmi iki saatin altına indirirsem karakterlerin çoğunu kaybederim. Bu insanları umursamıyorsunuz. Bu insanların nasıl değişebileceğini gösteren bir film, kurtuluşun ve uğruna savaşacağın şeylerle ilgili…’ dedi. Bunun üzerine Stuber da, ‘Peki ya sana iki film versem?’ diye cevapladı.”

Rebel Moon 2 Bölüm Netflix

İki bölüme ayrılan filmin ilk parçası bütün izleyicileri yakalamayı hedefleyecek bir tonda olacak. Diğer taraftan filmin ikinci kısmı ise daha çok yetişkin izleyicilere yönelik olacak.

“(İkinci kısmın) hayranlarımın ve daha derine inmeye hazırlıklı olan izleyiciler için düşünüyorum. Sanırım onlar için eğlenceli olacak.”

Rebel Moon Filmlerinden İlk Görseller Gelmeye Başladı

Yeni açıklamalarla birlikte filmden ilk bakış görselleri de basınla paylaşıldı. Öncelikle bir Star Wars filmi olarak düşünülen film; barışçıl bir koloninin, zalim Naip Balisarius tarafından tehdit edilmesi sonrasında yaşananları konu alıyor.

Rebel Moon Filmi - Zack Snyder - Netflix

300 ve Justice League yapımlarıyla isminden söz ettiren Zack Snyder, kurduğu yeni bilimkurgu dünyası ile izleyicilerin karşısına çıkmak için gün sayıyor. Evrenin dört bir tarafından bir araya gelmiş göçmenler, dışlanmışlar ve suçluların hikâyesini anlatacağı Rebel Moon aynı zamanda bilimkurgu elementlerini farklı bir şekilde ele alacak. Bu konuya da değinen Snyder şunları söylüyor:

- Reklam -

“Linç yemeyi seviyorum sanırım. Neden sürekli bir ekip filmi yaptığımı bilmiyorum. Bunu yapmamayı dört gözle bekliyorum.

“Bu film benim, ‘Tabii ki bir uzay operası, fakat hemen öyle yapmayalım, daha derinden bir noktaya bakalım böylece bilimkurgu ögelerinin ayakları yere daha iyi basar,’ dediğim bir yapım oldu. Her zaman, ‘Bakın ne kadar büyük uzay gemileri yaptık,’ ya da, ‘Bakın gezegenlerimiz ne kadar garip,’ demiyoruz. Bu elementler var ama yaşadığınız organik bir dünyanın parçası olarak bulunuyorlar. Orada bulunuyorsunuz ve maceranız sırasında bunları görüyorsunuz. Zorla size göstermiyorlar.”

Rebel Moon Filmi - Zack Snyder

Yapımın oyuncu kadrosunda Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Anthony Hopkins ve Ray Fisher gibi isimelr yer alıyor.

Rebel Moon filminin ilk bölümü 22 Aralık 2023 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. İkinci bölümün ne zaman geleceği net olmasa da Snyder, “Netflix’in normal yayıncıların yapamayacağı şeyleri yapabileceğini” söyleyerek izleyicilerin uzun süre beklemeyeceğini söyledi.

Siz Rebel Moon filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da görüşlerinizi paylaşabilir ve bilimkurgu sinemasından en yeni içerikler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Ocean's Eleven Filmi

Margot Robbie ve Ryan Gosling’i Tekrar Bir Araya Getiren Yeni “Ocean’s Eleven” Filminde Çekimler Başlıyor

ABD Ordusu UFO Uzay Aracı

ABD’li Eski İstihbarat Yetkilisi, Amerikan Ordusunda ‘İnsan Kökenli Olmayan’ Uçan Araçlar Olduğunu İddia Etti