in ,

Rick ve Michonne’u Konu Alan Yeni “The Walking Dead” Dizisinde Çekimler Tamamlandı

Rick ve Michonne karakterlerine odaklanan yeni The Walking Dead spin-off dizisi için çekimler sonra erdi. AMC, Yürüyen Ölüler evrenini genişletmeyi sürdürüyor.

Rick ve Michonne Dizisi The Walking Dead
- Reklam -

Rick ve Michonne odaklı The Walking Dead dizisi ufukta gözüktü. Çekimleri tamamlanan AMC yapımı prodüksiyon sürecini noktalarken sosyal medyadan bir teşekkür mesajı da paylaşıldı.

Kasım 2022 yılında ekranlara veda eden Yürüyen Ölüler evreninde daha önce anlatılmamış bir zaman dilimi izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Şimdilik Rick and Michonne ve Summit isimleriyle anılan ancak henüz resmi bir adı belli olmayan yapıma dair ilk haberler San Diego Comic-Con etkinliğinde duyurulmuştu.

Yeni The Walking Dead dizisi CRM tarafından tutsak edilen Rick Grimes’ıin yaklaşık 10 yıllık dönemde neler yaşadığına odaklanacak. Bununla birlikte Michonne Grimes’ın Rick’i kurtarmak için yaptığı yolculuk “epik bir aşk hikâyesi” ile izleyicilerinin karşısına çıkacak.

- Reklam -

Rick ve Michonne Dizisi - Yeni The Walking Dead

Geçen şubat ayında çekimlerine başlanılan dizi TWDU Promos’un sosyal medya üzerinden yaptığı duyuru ile kameraları kapattığını açıkladı. İdari yapımcılar Scott Gimple, Denise Huth ve Brian Bockrath ile birlikte Rick ve Michonne rolünde yer alan Andrew Lincoln ve Danai Gurira set ekibine teşekkürlerini sundu:

“The Walking Dead’in yeni dünyasını bizimle birlikte yarattığınız için teşekkür ederiz.

“Yolun sonuna kadar gösterdiğiniz yeteneğiniz, enerjiniz ve heyecanınız on yılı aşmış bir hikâyeyi anlatabilmemize imkân sağladı. Bu hikâye ve işimiz bizlerle birlikte yaşamaya devam edecek.”

Rick ve Michonne Odaklı The Walking Dead Dizisi ile Yürüyen Ölüler Evreni Genişliyor

Yeni bir macerayla ekranlara çıkmaya hazırlanan Rick ve Michonne odaklı yeni dizi, Dead City ve Daryl Dixon’dan sonra geliştirildiği duyurulan üçüncü spin-off olmuştu. Dizinin sevilen isimleri Andrew Lincoln ve Danai Gurira’nın Rick ve Michonne rollerine geri dönmesinin yanı sıra Pollyanna McIntosh da Jadis rolünü yineleyecek. Yeni dizinin 2024 yılında çıkış yapması bekleniyor.

- Reklam -

Diğer taraftan CRM’in de yeni gelecek dizide oldukça önemli bir yer tutacağı tahmin ediliyor. Her ne kadar spin-off’un destansı bir aşk hikâyesi olacağı söylense de Rick’in yaklaşık 10 yıllık yokluğunda ne zorluklar yaşadığı da ortaya çıkacak.

Rick ve Michonne Dizisi The Walking Dead Spin-off

Dizinin henüz kaç sezon boyunca devam edeceği bilinmiyor. 6 bölümden oluşan ilk sezonun çekimleri tamamlandı ancak tahminler ikilinin uzun soluklu yeni bir maceraya adım atacağı yönünde. Yapıma yeni katılan Lesley-Ann Brandt ise geçen günlerde sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda dizinin izleyiciyi şok edecek bir sona ulaşacağının ipuçlarını vermişti.

Siz yeni The Walking Dead dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilir ve daha fazla TV haberi için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Stephen King Favori Dizisi

Stephen King’in “Daha İyisi Yok” Dediği Dizi: “The Wire”

Deadpool 3'te X-Men Oyuncuları Yer Alabilir

Deadpool 3’te Orijinal X-Men Filmlerinden Bazı Oyuncular Yer Alabilir