in ,

Alita’nın Yıldızı Rosa Salazar, “Captain America 4” Filmine Önemli Bir Rolle Katıldı

Rosa Salazar, “Captain America 4” filmine katıldı. Alita: Battle Angel yıldızı, yeni Marvel macerasında önemli bir rol üstlenecek.

Rosa Salazar "Captain America 4" Filminde Oynayacak
- Reklam -
- Reklam -

Rosa Salazar, Captain America 4: New World Order filminde önemli bir rol ile yer alacak. Birkaç önemli rolün ardından oyunculuk becerilerini defalarca kanıtlayan aktris, Marvel Studios ile kariyerinde büyük bir sıçrama yapmaya hazırlanıyor.

Günler süren söylentilerin ardından, aktrisin Marvel Sinematik Evreni’ne gelişi nihayet kesinleşti. Anthony Mackie’nin canlandırdığı Sam Wilson’ın The Falcon and the Winter Soldier olaylarından sonra yeni Captain America olarak resmi çıkışını yapacak olan filmin çekimlerine kısa bir süre önce başlandı. Ayrıca filmin olay örgüsü ve karakterlerle ilgili çeşitli ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.

Bu bilgiler arasında, ana kahraman ve müttefiklerinin bu yeni macerada yüzleşmek zorunda kalacakları bir grup süper kötü olan Serpent Society’nin varlığı da yer alıyor. Ve Salazar’ın yeni rolünü bulacağı yer de tam olarak bu grubun içinde. Murphy’s Multiverse sitesine göre, aktris kötü grubun bir üyesi olan Diamondback’i canlandıracak.

- Reklam -

Diamondback, 1985 tarihli Captain America #310’da Serpent Society’nin bir parçası olarak tanıtılmıştı. Ancak nihayetinde baş kahramanla bir ilişki geliştirdi ve sonunda bir S.H.I.E.L.D ajanı olmak için eski grubunu geride bıraktı.

Rosa Salazar "Captain America 4" Filminde Oynayacak

Captain America 4: New World Order’ın oyuncu kadrosunda Mackie’nin yanı sıra Danny Ramirez, Carl Lumbly, Tim Blake Nelson, Liv Tyler, Shira Haas, Xosha Roquemore ve Julia Louis-Dreyfous yer alırken, Harrison Ford da General Thaddeus “Thunderbolt” Ross rolüyle merhum William Hurt’ün yerini alıyor.

Captain America 4 Filminde Oynayacak Rosa Salazar Bugüne Kadar Neler Yaptı?

Rosa Salazar, popüler kültür ve büyük serilerin hayranları için yabancı bir isim değil. Oyuncu özellikle son dönemde Robert Rodriguez’in Alita: Battle Angel filminde Yukito Kishiro tarafından yaratılan popüler cyborg rolüyle öne çıktı.

- Reklam -

Bundan önce, Maze Runner serisinde önemli bir rol oynamış ve ilk çıkışını The Scorch Trials’da Brenda rolüyle yapmıştı. Ancak The Divergent Series: Insurgent filmindeki rolüyle genç yetişkin roman uyarlamaları dünyasında çoktan yerini almıştı.

Rosa Salazar "Captain America 4" Filminde Oynayacak

2018’de Netflix’in Sandra Bullock’un başrolünü oynadığı filmi Bird Box’ın bir parçası oldu ve bir yıl sonra Amazon Prime Video’nun animasyon dizisi Undone’da rol alarak dramatik becerilerini ortaya koydu. 2021 yılında, Todd Grimson’ın aynı adlı romanından uyarlanan Brand New Cherry Flavor’da yine Netflix ile birlikte küçük ekrana geri döndü.

Rosa Salazar’ın oyunculuğunu sizler nasıl buluyorsunuz? Captain America 4 filminde oynayacak olmasıyla ilgili yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Movie News

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Bu içeriği okuyunca aklıma, sahiden “Alita: Savaş Meleği (2019)” filminin devamı niçin yapılmadı sorusu takıldı. Bu holivud sinema endüstrisi şirketleri ne kadar aptallaştı ve acımasızlaştı, son on yıldır falan çoğu filmin sonunu tam bitirmiyor ve istediği seyirci sayısına - gelir rakamına ulaşamazsa o filmin devamını da getirmiyor … Hadi devamını getirmeye karar verdi diyelim bile, illa ki aradan beş - altı yıl geçmesi gerekiyor. Ondan önce hayatta devam filmi yapmıyorlar …

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Martin Scorsese, İsa Mesih Filmi Çekecek (Papa ile Görüştü)

Papa ile Görüşen Martin Scorsese, Yeni Filminin İsa Mesih Hakkında Olacağını Duyurdu

Yolculuk: Bir Büyük Panda ve Küçük Ejderha Macerası - James Norbury

Büyük Panda ve Küçük Ejderha’nın Macerası “Yolculuk” ile Devam Ediyor