in , ,

Morgan Freeman, Nicole Kidman ve Zoe Saldaña Bir Arada: “Special Ops: Lioness” Dizisinden İlk Fragman

Special Ops: Lioness fragmanı yayınlandı. Yellowstone’un yaratıcısının yeni casus-ajan dizisinde Morgan Freeman, Nicole Kidman ve Zoe Saldaña gibi yıldız oyuncular yer alıyor.

Special Ops: Lioness Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Special Ops: Lioness dizisinin ilk fragmanı paylaşıldı. Yellowstone’un ortak yaratıcısı Taylor Sheridan’ın yeni casus-ajan dizisi, Morgan Freeman, Nicole Kidman, Michael Kelly ve Zoe Saldaña gibi yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunu bir araya getiriyor.

Yellowstone’un ortak yaratıcısı Taylor Sheridan’ın gerçek bir ABD askeri programından esinlenerek hazırladığı dizinin başrolünde Zoe Saldaña, terörle savaş sırasında kişisel ve profesyonel hayatını dengelemeye çalışan Joe adlı bir CIA ajanını canlandırıyor. Yıldızlarla dolu Special Ops: Lioness kadrosunda Saldaña’nın yanı sıra Nicole Kidman, Morgan Freeman, Laysla De Oliveira ve Michael Kelly de yer alıyor.

Paramount Plus kısa bir süre önce dizinin ilk fragmanını yayınladı.

- Reklam -

Special Ops: Lioness Fragmanı Yayınlandı

Görüntüler, yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunu sergilemenin yanı sıra, Kaitlyn Meade (Nicole Kidman) ve Donald Westfield (Michael Kelly) liderliğindeki askeri programı da tanıtıyor. Locke & Key’den Laysla De Oliveira tarafından canlandırılan Cruz adında hırslı bir denizciyi, CIA’in devlet destekli terörizmi durdurma ve bir sonraki 11 Eylül’ü önleme misyonu için Joe’nun yanında gizli görev yapması için görevlendiriyorlar.

Hemen aşağıdan ilk fragmanı izleyebilirsiniz:

Special Ops: Lioness Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Sheridan’ın yarattığı dizilerde genellikle Hollywood’un yıldız isimleri yer alıyor. Bu yapımda da gelenek bozulmuyor ve maceranın başrollerinde Avatar ve Guardians of the Galaxy’den Saldaña ve Akademi Ödülü sahibi Kidman ile Freeman gibi büyük yıldızlar yer alıyor. Kadroda ayrıca House of Cards ile tanınan Michael Kelly gibi tanıdık bir yüz de yer alıyor. Yellowstone’un ortak yaratıcısı, yeni casus gerilimi için popüler Western evreninden Dave Annable ve LaMonica Garrett gibi oyuncuları da kadrosuna kattı. Son dönemde gişe rekorları kıran filmlerdeki rollerinden etkilenmiş olması muhtemel Sheridan, Saldaña’ya pilot senaryoyu göndererek ve Joe karakterini onun etrafında şekillendireceğine söz vererek diziye bizzat dahil etti.

Special Ops: Lioness Morgan Freeman

Special Ops: Lioness’ın iki bölümlük prömiyeri 23 Temmuz 2023 Pazar günü Paramount+ üzerinden yapılacak ve her pazar günü yeni bölümleri yayınlanacak. İlk sezon toplam 8 bölümden oluşacak ve 10 Eylül’de sezon finali yapacak.

Special Ops: Lioness dizisi için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Perry Mason 3. Sezon İptal Kararı

HBO’nun Tarihi Draması “Perry Mason” 2. Sezonun Ardından İptal Edildi

What We Do in the Shadows 5. Sezon Çıkış Tarihi FX

FX Dizisi “What We Do in the Shadows”un 5. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu