in ,

“Spider-Man: Across the Spider-Verse” Gişe Macerasına Hızlı Başladı: Açılış Haftasında Büyük Ses Getirdi

Spider-Man: Across the Spider-Verse filmi vizyon haftasında gişede hızlı bir başlangıca imza atmayı başardı.

Spider-Man: Across The Spider-Verse Gişe
- Reklam -
- Reklam -

Spider-Man: Across the Spider-Verse dünya genelinde büyük ilgiyle karşılandı. Vizyona girişinin ilk haftasında 208,6 milyon dolar kazanan serinin ikinci filmi, izleyiciler ve eleştirmenlerden de yüksek puanlar topladı.

2018 yılı çıkışlı Into the Spider-Verse’ün devamı niteliğindeki yapım gişede fırtına gibi esiyor. Henüz ilk günlerinde dünya genelinde 200 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek 2023 yılının en iyi açılış yapan ikinci filmi olan yapım, aynı zamanda en iyi açılış yapan “Spider-Man” filmleri arasında da üçüncü sırada yer alıyor.

280’den fazla Örümcek Adam’a yer vererek Spider-Verse temasını genişleten ve animasyon dünyasına yeni bir soluk getiren yapım, izleyiciler ve eleştirmenler tarafından olumlu yorumlar aldı.

- Reklam -

Spider-Man Across The Spider-Verse Gişesi

Miles Morales ve çoklu evrenler fikrini ortaya atan Oscar ödüllü Into the Spider-Verse çıkış yaptığı haftada yaklaşık 35,5 milyon dolarlık gişe hasılatında kalmış ve toplamda ancak 384 milyon dolarlık bir hasılat elde edebilmişti. Spider-Man: Across the Spider-Verse ise şimdiden ilk filmin toplam gelirine yaklaşmayı başardı.

Franchise Entertainment Research’ten film danışmanı David A. Gross devam filminin kazandığı başarıyı hak ettiğini söylüyor:

“Bir devam animasyon filmi için nadir bulunur derecede iyi bir film. Spider-Verse sevilen bir kahraman kazanırken orijinal görsel tasarımları ve sesleri ile kendine has, güzel bir hikâye ortaya çıkarıyor.”

Spider-Man: Across the Spider-Verse Sonrası Örümcek Evreninin Geleceği Oldukça Parlak

İkinci filmin yakaladığı başarının ardından hayranlar gözlerini devam filmine dikmiş durumda. Sony ise Örümcek Adam macerasında hız kesecek gibi durmuyor.

- Reklam -

Geçen yılın nisan ayında yapılan duyuruda, dev şirket ikinci filmin çalışmaları ile birlikte üçüncü film Spider-Man: Beyond the Spider-Verse’ün ön geliştirme aşamasına geçtiğini duyurmuştu. Serinin üçüncü filminin 2024 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

Bununla birlikte Sony’nin live-action cephesinde Cindy Moon karakterinin maceralarını konu alacak Silk: Spider Society dizisi üzerinde çalıştığı biliniyor.

Spider-Man: Across The Spider-Verse - Sony Filmi

Ayrıca Amazon’un yapımcılık koltuğunda oturduğu ve Spider-Man Noir karakterine odaklanan alternatif bir dizi çalışmasının da yolda olduğu belirtiliyor.

Sizin Spider-Man: Across the Spider-Verse animasyonu için görüşleriniz neler? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve sinema dünyasından daha fazla haber için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Apple Vision Pro Özellikleri

Apple Yeni Bir Çağ Başlatmaya Hazırlanıyor: Sanal Gerçeklik Gözlüğü Vision Pro Tanıtıldı

Mark Hamill - Luke Skywalker Rolü - The Mandalorian

Mark Hamill, Luke Skywalker Rolünü Genç Aktörlere Bırakmaya Hazır