in ,

Netflix Dizisi “Sweet Tooth” 3. Sezon ile Final Yapacak

Sweet Tooth 3. sezon ile final yapma kararı aldı. Netflix’in çizgi roman uyarlaması dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Sweet Tooth 3. Sezon Final
- Reklam -
- Reklam -

Sweet Tooth 3. sezon ile final yapıyor. Netlfix, kıyamet sonrası dönemde geçen çizgi roman uyarlaması için yeni sezon siparişini verdi.

Jeff Lemire’in 2009 – 2013 yılları arasında Vertigo etiketiyle yayımlanan Sweet Tooth serisi, Netflix’in ekrana taşıdığı pek çok çizgi roman adaptasyonundan birisi olmuştu. İlk sezonu 2021 yılında yayınlanan ve 2022’de bir de BAFTA adaylığı alan yapım, çoğunlukla aldığı olumlu eleştirilerle gündeme gelmişti.

27 Nisan 2023’te 2. sezonu yayına giren yapım, aradan geçen yaklaşık bir haftalık sürede 3. sezonu garantilediğini duyurdu.

- Reklam -

Sweet Tooth 3. Sezon Final Son

Geyik/insan melezi Gus (Christian Convery) ile dostu Jepperd’ın (Nonso Anozie) kıyamet sonrası bir dünyada yaşadıkları maceraları konu alan yapım; melezler üzerinde acımasız deneyler yapan ve medeniyeti yeniden inşa etmek isteyen yarı askerî bir grup olan Last Men’e karşı verilen mücadeleyi takip ediyor.

Sweet Tooth 3. Sezon ile Ekranlara Veda Edecek

Dizinin yaratıcılığını ve yürütücülüğünü üstlenen Jim Mickle, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“3. Sezon heyecan verici yeni maceraların bulunduğu bir Kuzey Kutbu hikâyesi olacak. Bu destansı hikâyenin tatmin edici bir sona ulaşacağını umuyoruz. Gus, dünyanın ve insanlığın ilk iki sezonda hiç görmediği bir tarafını görecek.”

Dizi, ilk bakışta erken bir finale doğru ilerliyor gibi görünse de Mickle, yaratıcı ekibin işleri tamamlamak için ihtiyaç duyduğu zamanın üç sezon olduğu konusunda güvence veriyor.

- Reklam -

“Birçok yönden, bu tam olarak anlatacağımızı hayal ettiğim hikâye. Başlangıçta Gus’ın hikâyesinin dönüm noktasındaki parçaları ve çizgi romanın büyük parçalarını anlatmak için yola çıktığımızı düşünüyorum. 24 bölüm süren yolculuğun asıl güzel tarafı, karakterlerin kendilerinin size ne olmak istediklerini anlatmasıdır. Ekip ve oyuncular, karakterlerin kim olduklarına, nereden geldiklerine ve nereye gittiklerine kendi derinliklerini ve bakış açılarını getiriyor.”

Sweet Tooth 3. Sezon Final Netflix

Netflix, yapım için final kararı aldığını duyururken aynı zamanda Rosalind Chao ve Amy Seimetz’in 3. sezonda daha fazla yer alacağını ve Cara Gee ve Ayazhan Dalabayeva’nın da ekibe dahil olduğunu duyurdu.

Sweet Tooth 3. sezon için henüz bir çıkış tarihi açıklanmış değil.

Sizin Sweet Tooth 3. sezon için beklentileriniz neler? Yorum ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla dizi haberi için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Arayis Fragmanı - Emin Alper

Emin Alper’in Disney+ Dizisi “Arayış”tan İlk Fragman Yayınlandı

Dune: Part Two Fragmanı Yayınlandı

Çöl Gezegeni’ne Dönüş: Beklenen Devam Filmi “Dune: Part Two”dan İlk Fragman