in , ,

Nicolas Cage’in Başrolünde Yer Aldığı Psikolojik Gerilim Filmi “Sympathy for the Devil”dan İlk Fragman

Sympathy for the Devil fragmanı yayınlandı. Nicolas Cage’in başrolünde yer aldığı yeni psikolojik gerilim filmi yaklaşıyor.

Sympathy for the Devil Fragmanı Yayında
- Reklam -
- Reklam -

Sympathy for the Devil fragmanı paylaşıldı. Nicolas Cage yeni psikolojik gerilim filminde aile babası Joel Kinnaman’ı rehin alan korkunç bir araba hırsızını canlandırıyor.

Korkutucu araba hırsızı Nicolas Cage, Sympathy for the Devil’ın ilk fragmanında aile babası Joel Kinnaman’ı vahşi bir yolculuğa çıkarıyor. Geçen yılki The Unbearable Weight of Massive Talent filminde kariyerinin en ilginç performanslarından biri sergileyen Cage, 2023’e korku-komedi filmi Renfield’da ölümsüz vampir Drakula rolünü canlandırarak başladı. Ne yazık ki çok konuşulan Renfield gişede fazla ilgi görmedi ve dünya çapında sadece 25 milyon dolar hasılat elde etti.

Renfield’ın yarattığı göreceli hayal kırıklığının ardından Cage, RLJE Films aracılığıyla ilk fragmanı yayınlanan gerilim filmi Sympathy for the Devil’da Suicide Squad’ın yıldızı Kinnaman’ın karşısında manik bir araba hırsızını canlandırarak son çalışması için daha tanıdık bir zemine geri dönüyor.

- Reklam -

Sympathy for the Devil Nicolas Cage ilk bakış

Görüntülerde Kinnaman doğum yapan eşinin yanında olmak için hastaneye giderken görülüyor. Ancak aniden silahlı bir Cage tarafından yolu kesiliyor ve baba adayına soğuk bir şekilde “sürmesini” emrediyor. Cage’in Kinnaman’ı gizemli planlarının içine çekmesi ve masumların üzerine daha fazla kargaşa salmakla tehdit ederek onu manipüle etmesiyle sürücü ve yolcu arasında tehlikeli bir kedi-fare oyunu başlıyor.

Yayınlanan fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sympathy for the Devil Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Sympathy for the Devil, önceki filmleri arasında Kinnaman’ın da rol aldığı The Secrets We Keep ve Diane Kruger’ın başrolünde olduğu gerilim filmi The Operative bulunan yönetmen Yuval Adler’in imzasını taşıyor. Filmin oyuncu kadrosunda başrol oyuncuları Cage ve Kinnaman’ın yanı sıra Den of Thieves’in yıldızı Kaiwi Lyman-Mersereau da yer alıyor. Önemli bir kısmı Kinnaman’ın arabasının içinde geçen filmin çekimlerinin büyük bölümü Las Vegas’ta sanal bir stüdyoda gerçekleştirildi.

Sympathy for the Devil Poster Yeni Nicolas Cage Filmi

Sympathy for the Devil, 28 Temmuz 2023’te Amerika’daki sinema salonlarında yerini alacak. Ancak Türkiye vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

Yeni Nicolas Cage filmine ait ilk fragmanla ilgili yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni sinema haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Shining Filmi - Yeni Detay

“The Shining”deki Jack Nicholson’ın ‘Bakışları’ Hakkında Kimsenin Fark Etmediği Ürkütücü Bir Detay Keşfedildi

Rebel Moon Filmi - Zack Snyder

Zack Snyder’dan “Star Wars” ve “Dune” Serilerine Yeni Rakip: Distopik Uzay Operası “Rebel Moon”dan Yeni Görseller