in , ,

Çağatay Ulusoy’lu Yeni Netflix Dizisi “Terzi”den İlk Fragman

Terzi fragmanı yayınlandı. Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı yeni Netflix dizisi, gerçek bir hayat hikâyesinden uyarlandı.

Terzi Fragmanı Yayında: Çağatay Ulusoy Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

Terzi dizisinin ilk fragmanı paylaşıldı. Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı yeni Netflix macerasında ayrıca Salih Bademci, Olgun Şimşek ve Şifanur Gül gibi isimler yer alıyor.

Dört sezon süren Hakan: Muhafız dizisinden bu yana Netflix’le birçok defa çalışmış olan Çağatay Ulusoy, başrolünde yer aldığı yeni bir diziyle daha dijital yayın devine konuk oluyor. Ünlü oyuncu, şu anda çekimleri devam eden ve Sıcak Kafa’nın yazarı Afşin Kum’un bir diğer romanı olan KÜBRA’dan uyarlanan yeni bir diziyle daha izleyicilerin karşısına çıkacak. Ama öncesinde hayranlar kendisini gerçek bir hikâyeden uyarlanan başka bir dizide izleme fırsatına erişecek.

Yeni dizi, Peyami ve Dimitri arasındaki dostluğa karşı galip gelebilecek bir aşkı konu ediyor. Geçmişin derinliklerine gizlenmiş sırları gün yüzüne çıkaran Terzi, aşk, aile, dostluk gibi kavramları yeniden sorgulatacak bir hikâyeyi izleyiciyle buluşturuyor. Her bölümüyle yeni bir sır perdesini aralayan dizide, genç ve başarılı terzi Peyami, dedesinin ölümünden sonra sır gibi sakladığı babası Mustafa’nın tüm sorumluluğuyla baş başa kalıyor ve ailesinin köklerine işlemiş sırların peşine düşüyor.

- Reklam -

Terzi Fragmanı Yayında: Çağatay Ulusoy Başrolde

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın yaptığı dizinin senaryosunu Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı kaleme aldı. Çağatay Ulusoy’un yanı sıra dizide Salih Bademci, Şifanur Gül, Olgun Şimşek, Ece Sükan, Zeynep Tarhan, Murat Kılıç, Celile Toyon, Engin Şenkan, Vedat Erincin ve Lila Gürmen gibi tanınmış isimler yer alıyor. Yapımcılığını Onur Güvenatam üstlenirken, yapım şirketi ise OGM Pictures.

Terzi Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

“Terzi, yeteneğini büyükbabasından miras alan genç ve başarılı terzi Peyami’nin hikâyesini anlatıyor. İstismar edildiği bir ilişkiden canı pahasına kaçmakta olan Esvet, kendi sırlarıyla Peyami’nin ve Mustafa’nın hayatına giriyor.”

- Reklam -

Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenen yeni Netflix dizisi, 2 Mayıs 2023 tarihinde tüm dünyayla aynı anda ülkemizde de platformdaki yerini alacak.

Terzi Fragmanı - Yeni Netflix Türkiye Dizisi

Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı yeni Netfix dizisinin ilk tanıtım fragmanını sizler nasıl buldunuz? Diziyle ilgili fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Sitemizde yer alan tüm içeriklerden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Al Pacino The Godfather Favori

Oscarlı Aktör Al Pacino, Favori “The Godfather” Filmini Açıkladı

En Çok Kitap Okuyan Ülkeler

Asya Ülkeleri Zirvede: Dünyanın En Çok Kitap Okuyan Ülkeleri Açıklandı