in , ,

FX Dizisi “The Bear”ın 2. Sezonundan İlk Fragman Yayınlandı

The Bear 2. sezon fragmanı çıktı. FX’in komedi draması, dünyanın en kaotik mutfağını bir kez daha izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

The Bear 2. Sezon Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

The Bear 2. sezon fragmanı yayınlandı. FX tarafından geliştirilen BAFTA adayı dizi, yeni bölümleri ile Hulu ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Son olarak konuk oyuncu kadrosuna Better Call Saul’un yıldızı Bob Odenkirk’ü katan The Bear dizisi, geri dönüş sezonundan ilk fragmanı paylaştı.

Son dönemlerin öne çıkan kavramlarından olan Fine dining dünyasını eğlenceli ve dramatik unsurlarla ele alan The Bear dizisi, Christopher Storer (Ramy ve Eigth Grade) tarafından yaratıldı. Jeremy Allen White’ın başrolünde yer aldığı yapım ilk sezonuyla olumlu eleştiriler almayı başarmıştı.

- Reklam -

Yeni sezon için çıkış tarihi ve ilk tanıtımı geçen mart ayında paylaşılan FX dizisi için ilk resmi fragman görücüye çıktı.

The Bear 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dİzinin ilk sezonu Şef Carmen “Carmy” Barzatto’nun kardeşi Mikey’den kalan yüzlerce dolarlık gizli parayı bulmasıyla sona erdi. Ekip The Beef restoranını yeni ve geliştirilmiş The Bear restoranına dönüştürmeyi planlarken maceranın ilk kısmı da bu şekilde tamamlandı.

Yeni sezonda ise Carmy, Sydney Adamu (Ayo Edebiri) ve Richard “Richie” Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) sandviç restoranlarını bir sonraki seviyeye çıkartmak için çalışmaya devam edecek. Bununla birlikte aynı zamanda kendi dönüşüm yolculuklarına da çıkacaklar. Öte yandan bürokratik engeller de peşlerini bırakmayacak.

The Bear 2. Sezon Fragmanı - FX

The Bear’da Carmen ‘Carmy’ Berzatto rolünde Jeremy Allen White, Richard ‘Richie’ Jerimovich rolünde Ebon Moss-Bachrach, Sydney Adamu rolünde Ayo Edebiri, Marcus rolünde Lionel Boyce, Tina rolünde Liza Colon-Zayas, Ebraheim rolünde Edwin Lee Gibson, Gary ‘Sweeps’ Woods rolünde Corey Hendrix ve Manny rolünde Richards Esteras izleyicilerin karşısına çıkacak.

- Reklam -

Joanna Calo, Hiro Murai, Josh Senior ve Matty Matheson ile birlikte yönetici yapımcı olacak. Tyson Bidner ise, FX Productions adına dizinin yapımını üstlenen kişi olacak.

The Bear 2. sezon için açıklanan yayın tarihi ise Haziran 2023. Haftalık olarak yayınlanacak yapımın yeni sezonu toplamda 10 bölüm sürecek. Dizinin ilk sezonu toplam 8 bölüm sürmüştü.

The Bear 2. Sezon Çıkış Tarihi Tanıtım FX

Dizi Türkiye’de Disney’in dijital yayın platformu Disney+ üzerinden izleyicilerle buluşuyor.

The Bear 2. sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından son gelişmeler için bizleri Google Haberler’den takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for AhmetUsay AhmetUsay dedi ki:

    Disney üzerinden izlemiştim. Cidden beğenmiştim. İzlemesi ve akış bakımından çok güzel çatır çutur damakta tat bırakan cinsten.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Archer 14. Sezon ile Final Yapacak

Uzun Soluklu Animasyon Dizisi “Archer” 14. Sezonuyla Final Yapacak

Vişnenin Cinsiyeti - Jeanette Winterson | Haftanın Kitabı #269

Vişnenin Cinsiyeti – Jeanette Winterson | Haftanın Kitabı #269