in , ,

The Flash’ın Final Fragmanı DC’nin Çoklu Evreninin Sınırlarını Genişletiyor

The Flash filminin vizyona girmeden önceki son fragmanı yayınlandı. Barry Allen, Batman ve Supergirl ile güçlerini birleştiriyor.

The Flash Filminden Final Fragman Yayında
- Reklam -
- Reklam -

The Flash için yayınlanan final fragmanı, DC’nin çoklu evren çılgınlığını daha da derinleştirerek, dünyaların çarpışmasına bir adım daha yaklaşıyor.

Uzun süredir beklenen DC Sinematik Evreni filmi nihayet bir aydan daha az bir süre içerisinde vizyondaki yerini alacak. Şimdi film için yayınlanan final fragmanı, Ezra Miller’ın Barry Allen olarak geri dönüşünü daha geniş bir perspektifle gösteriyor ve her şeyi kurtarmak için bir kez daha Michael Keaton tarafından canlandırılan yaşlı bir Batman ile bir araya gelmesi gerektiğini vurguluyor.

The Flash Filmi Ne Anlatıyor?

The Flash, geçmişteki olayları değiştirmek için süper güçlerini kullanarak zaman yolculuğuna çıkan Barry’nin dünyaların çarpıştığı bir noktada sıkışmasıyla başlıyor. Ancak ailesini kurtarma girişimi, yanlışlıkla geleceği değiştirerek Barry’i General Zod’un geri döndüğü ve yok olma tehdidiyle karşı karşıya olduğu bir gerçeklikte hapseder. Barry, kurtuluş için emekli bir Batman’i harekete geçirmeye ve hapsedilmiş bir Kriptonluyu kurtarmaya çalışır… Ancak aradığı kişi olmadığını fark eder.

- Reklam -

Barry’nin bildiği geleceğe geri dönmek ve bulunduğu dünyayı kurtarmak için tek umudu, hayatı boyunca yarışmasıdır. Ancak evreni sıfırlamak için en büyük fedakarlığı yapmak yeterli olacak mıdır?

Yayınlanan final fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

The Flash Final Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragmanın yanı sıra iki yeni poster de paylaşıldı:

- Reklam -

The Flash Poster

The Flash Kadrosu: Hangi Oyuncular Yer Alıyor?

The Flash’ın yönetmen koltuğunda Andy Muschietti otururken, Barry Allen rolünde Ezra Miller yer alıyor. Barry bu macerasında yalnız değil, çünkü hızcıya Supergirl rolünde Sasha Calle eşlik ediyor. Ayrıca Michael Shannon General Zod, Ben Affleck Bruce Wayne / Batman ve Michael Keaton ise alternatif bir Bruce Wayne aka Batman olarak filmde yer alacak.

Oyuncu kadrosunda ayrıca Ron Livingston (Loudermilk, The Conjuring), Maribel Verdú (Elite, Y tu mamá también), Kiersey Clemons (Zack Snyder’ın Justice League’i, Sweetheart) ve Antje Traue (King of Ravens, Man of Steel) yer alıyor.

James Gunn ve Peter Safran’ın gelişiyle birlikte evreni değiştirecek film olarak lanse edilen The Flash, 16 Haziran 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Kaynak: MovieWeb

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    :metal: :sunglasses: :metal:

    nuts

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kadın Karakterlerin Başrolde Olduğu Hızlı ve Öfkeli Filmi Geliyor

Kadın Karakterlerin Başrolde Olduğu “Hızlı ve Öfkeli” Spin-Off Filmi Geliyor

Tina Turner 83 Yaşında Hayatını Kaybetti

Dünyaca Ünlü Müzisyen Tina Turner, 83 Yaşında Aramızdan Ayrıldı