in ,

“True Detective”in Yaratıcısından “The Magnificent Seven” Dizisi Geliyor

The Magnificent Seven dizisi geliştirme aşamasında. Projenin başında “True Detective”in yaratıcısı Nic Pizzolatto yer alıyor.

The Magnificent Seven Dizisi Amazon
- Reklam -
- Reklam -

The Magnificent Seven dizisi için hazırlıklar başladı. Amazon, Nic Pizzolatto ile dünyaca ünlü yapımın ekran uyarlamasını izleyicilerle buluşturacak.

Amazon Stüdyoları oldukça hareketli günlerden geçiyor. Dijital platform Hollywood’un en geniş kapsamlı film arşivine sahip MGM stüdyolarını satın aldıktan sonra birçok filmi yeniden ekrana uyarlayacağını açıklamıştı. Barbershop, Fame gibi yapımlarla birlikte The Magnificent Seven isminin de televizyon ekranına uyarlanacağı biliniyordu. Variety’nin haberine göre bu ikonik Western hikâyesinin dizi uyarlamasının başındaki isim belli oldu.

Nic Pizzolatto’nun başında olduğu dizi projesi ilk defa mart ayında duyurulmuştu. İlk haberler Amazon’un özgün bir dizi planladığı yönündeydi fakat son aşamada dizinin batı klasiklerine yeni yorum getiren bir yapıya dönüştürüldüğü söyleniyor. Pizzolatto daha önce 2016 yapımı The Magnificent Seven’ın yeniden uyarlamasında yazar koltuğunda yer almıştı.

- Reklam -

Amazon tarafından yapılan uyarlamanın özetinde şu ifadeler yer alıyor:

“Western filmlerinin altın çağındaki büyük destanların geleneğinde, bir haydut ve onun arkadaşlarının Teksas’ın merkezindeki sığır baronlarına karşı yaptığı mücadele anlatılır. Açık arazideki bu mücadelede kahraman göçmen yerleşimcilerin yerleşimini savunmak için farklı bir grup unutulmaz savaşçıyı bir araya getirmelidir. Bu macera, aksiyon ve romantizmin inanılmaz öyküsünü anlatır.”

The Magnificent Seven Dizisi

Dizinin yazarlığı ve yapımcılığını Pizzolatto üstlenirken; Mark Johnson, Lawrence Mirisch ve Bruce Kaufman da yönetici yapımcı olarak görev projede alacaklar. Amazon Studios ise yapımcı şirket olarak uyarlamanın künyesinde bulunacak.

The Magnificent Seven Dizisi Hakkında Detaylar Belirsiz

Nic Pizzolatto imzalı yeni uyarlama hakkında detaylar şu an için belirsizliğini koruyor. Yapımın oyuncu kadrosu ve çıkış tarihi gibi unsurlar gelecek günlerde ortaya çıkmaya devam edecek.

- Reklam -

Pizzolatto, özellikle 2014 yılında Matthew McConaughey ve Woody Harrelson’ın başrolünde olduğu ilk sezonuyla büyük beğeni toplayan HBO imzalı drama dizisi True Detective ile tanınıyor. Başarılı üç sezonu geride bırakan dizi Jodie Foster ve Kali Reis’in başrolünde olduğu 4. sezon ile yeniden izleyicilerinin karşısına çıkacak. Pizzolatto’nun yönetici yapımcı olarak yer aldığı 4. sezonu yazarlığını Issa López üstleniyor.

The Magnificent Seven Dizi

Yedi Silahşörler ismiyle Türkçeye çevrilen orijinal film 1960’ta John Sturges’ün yönetmenliğinde gösterime girmişti. Bu yapım da Akira Kurosawa’nın Seven Samurai filminden uyarlanmıştı. Film daha sonrasında üç devam filmine ve 1998-2000 yılları arasında yayınlanan CBS televizyon dizisine ilham verdi. Yapımın en güncel uyarlaması ise Denzel Washington, Ethan Hawke, Chris Pratt ve Vincent D’Onofrio gibi isimlerin yer aldığı 2016 yılı çıkışlı Muhteşem Yedili filmiyle olmuştu.

Siz Nic Pizzolatto’nun yeni western projesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve en güncel TV haberleri için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

J.K. Rowling Harry Potter Dizisi Boykot

J.K. Rowling, Harry Potter Dizisine Gelen Boykot Çağrılarını Yanıtladı: “Büyük Bir Şampanya Stoğu Edindim”

Tuhaf, Çok Tuhaf - Kolektif

Tuhaf Kurgu Temalı Öykü Antolojisi “Tuhaf, Çok Tuhaf” Çıktı