in ,

Jennifer Lopez’li “The Mother” Filmi Netflix Kütüphanesindeki Yerini Aldı

The Mother filmi yayınlandı. Yeni Netflix macerasının başrolünde Jennifer Lopez yer alıyor ve bir suikastçıyı canlandırıyor.

The Mother Filmi Netflix'te Yayında
- Reklam -
- Reklam -

The Mother filmi Netflix’te izleyicilerle buluştu. Jennifer Lopez bir kez daha aksiyona geri dönüyor. Ünlü şarkıcı, yeni macerada ölümcül bir suikastçıyı canlandırıyor.

The Mother, Netflix tarafından çekilen ve güçlü bir oyuncu kadrosuna liderlik eden Jennifer Lopez’in oynadığı 2023 yapımı bir aksiyon draması olarak tanımlanıyor.

Film; askerî eğitim almış bir suikastçının hiç tanımadığı kızını intikam peşindeki acımasız suçlulardan korumak için, saklandığı yerden çıkmasını konu alıyor.

- Reklam -

The Mother, son olarak 2020’de gösterime giren Mulan’ın ardından Niki Caro’nun sekizinci uzun metrajlı filmi.

The Mother Filmi Ne Anlatıyor?

The Mother Filmi Netflix’te Yayında

Filmde anne ve kızı bu kiralık katillerden kaçarken, bir yandan temelden kopmuş bir ilişkiyi onarmanın neredeyse aynı derecede dramatik gerilimini yaşıyorlar. Karakterler geçmişleriyle savaşıp kaçarken karla dolu dağlardan güneşli yerlere uzanan, dünyayı dolaşan bir film izleyicileri bekliyor.

MovieWeb’e göre filmin prodüksiyonu 2021’de başladı ancak Koronavirüs pandemisi nedeniyle yapım kesintiye uğradı. The Mother, Lopez’in tipik bir tipleme kırma rolünde ve bazı yeni yüzlerin de dahil olduğu yetenekli bir karakter kadrosuyla filmin risklerini yükselten duygusal bir çekirdeğe sahip aksiyon dolu bir heyecan yolculuğu şeklinde tanımlanıyor.

The Mother Filmi Oyuncuları

The Mother

- Reklam -

The Mother’ın isimsiz karakteri Jennifer Lopez tarafından canlandırılıyor. Anne olarak bilinen karakter, daha önceki işleri onu güçlü düşmanların hedefine koymuş eski bir suikastçı. Lopez, Selena (1998) ile En İyi Kadın Oyuncu ve Hustlers (2020) ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dallarında iki Altın Küre adaylığı kazanarak övgü toplayan bir film kariyerine sahip oldu ve düzinelerce filmde yapımcılık ve oyunculuk yaptı.

Toplamda 1 saat 55 dakika süren filmde Lopez dışında yer alan oyuncular ise şöyle: kızı Zoe rolünde Lucy Paez, FBI ajanı William Cruise rolünde Omari Hardwick, silah tüccarı Hector Alvarez rolünde Gael García Bernal, İngiliz silah tüccarı ve annenin askeri akıl hocası Adrian Lovell rolünde Joseph Fiennes ve son olarak Alaska’da yeni bir hayata başlamasına yardım eden annenin eski silah arkadaşı Jons rolünde Paul Raci.

The Mother Fragmanı: Jennifer Lopez Suikastçı Rolünde

Sizler de Jennifer Lopez’in yeni filmiyle ilgili yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Sinemayla ilgili tüm içeriklerimizden haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Winchesters 2. Sezon İptal Edildi

Supernatural Dizisi “The Winchesters” İlk Sezonun Ardından İptal Edildi

Surrounded Fragmanı: Vahşi Batı Temalı Yeni Film Yolda

Letitia Wright ve Michael K. Williams’lı Vahşi Batı Filmi “Surrounded” için İlk Fragman