in ,

Bilimkurgu Gerilim Filmi “The Platform”un Devamı Geliyor: İşte İlk Bakış Görselleri

The Platform 2 duyuruldu. Netflix, İspanyol yapımı bilimkurgu gerilim filminin devamıyla ilgili ilk bakış görsellerini paylaştı.

The Platform 2 Geliyor: Filme İlk Bakış
- Reklam -
- Reklam -

The Platform 2 filmi Netflix tarafından duyuruldu. Dijital yayın devi, ilki oldukça ses getiren İspanyol bilimkurgu gerilim macerasının devamı için ilk bakış görsellerini de paylaştı.

Netflix, 2019 yapımı The Platform ile izleyicilerine distopya temalı bir yapım sunmuştu. Sessiz sedasız dijital yayın platformu kütüphanesindeki yerini alan film, kısa sürede tüm dünyada dikkatleri üzerine çekmeye başlamıştı.

Şimdi de ilk filmden tam 4 yıl sonra devamı geliyor. Sosyal medyada gizemli projeden ilk görüntüleri paylaşan Netflix, devam filminin bizi birkaç yıl önce izleyicileri çok başarılı bir şekilde rahatsız eden distopyaya geri götüreceğini duyurdu.

- Reklam -

Kanal, Twitter paylaşımında şu sözlere yer verdi:

Hikâye henüz bitmedi…

Netflix tarihinin en popüler İspanyol filmi olan ve yine Galder Gaztelu-Urrutia tarafından yönetilen The Platform’un devam filmine ilk bakışınız burada.

“Hikâye henüz bitmedi…” başlığıyla yayınlanan görüntülerde, iri bir adam ve küçük bir kızdan oluşan iki kişi ilk filmin geçtiği beton hücrede mahsur kalmış durumda. The Platform’un devamı niteliğindeki filmin konusu (ve diğer hemen her şey) şu anda gizemini korusa da Netflix, yönetmen Galder Gaztelu-Urrutia’nın projeyi yönetmek üzere geri döneceğini ve görüntülerde Hovik Keuchkerian ve Milena Smit’in rol alacağını doğruluyor.

The Platform 2 için paylaşılan ilk bakış görsellerine hemen aşağıdan göz atabilirsiniz:

The Platform 2 İlk Bakış Görselleri

The Platform 2 Geliyor: Filme İlk Bakış

The Platform 2 Geliyor: Filme İlk Bakış

- Reklam -

The Platform 2 Netflix Bilimkurgu Filmi

Galder Gaztelu-Urrutia’nın David Desola ve Pedro Rivero’nun senaryosundan yönettiği ilk film, izleyicileri “Dikey Öz Yönetim Merkezi” olarak adlandırılan bir binanın sakinlerinin cehennemi varoluşuyla tanıştırıyor. Büyük, beton bir kulenin sakinleri, başlangıçta en üst katta yiyecekle doldurulan, kulenin katları boyunca kademeli olarak inen ve her birinde belirli bir süre duran bir platform aracılığıyla besleniyorlar. Varlıklılar ve yoksunların bir mikrokozmosu olan filmde, üst katlardaki sakinler yiyebildikleri kadar yerken alt kattakiler sadece artıkları alabiliyor ve kısa süre içinde çatışma başlıyor.

İlk film eleştirmenlerin beğenisini kazandı ve şu anda eleştiri sitesi Rotten Tomatoes’ta %79’luk bir beğeni oranına sahip. Film izleyiciler tarafından da büyük ilgi gördü, yayınlandığı ilk dört hafta boyunca 56 milyon hanede izlendi ve Netflix’te en çok izlenen orijinal filmlerden biri oldu. The Platform 2’nun da benzer bir başarı gösterip göstermeyeceği yakında belli olacak.

The Platform 2 için şimdilik bir yayın tarihi paylaşılmadı.

The Platform’u sizler nasıl bulmuştunuz? Yeni filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.

Sinemayla ilgili tüm içerikler için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: MovieWeb

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Surrounded Fragmanı: Vahşi Batı Temalı Yeni Film Yolda

Letitia Wright ve Michael K. Williams’lı Vahşi Batı Filmi “Surrounded” için İlk Fragman

Manhattan Plajı - Jennifer Egan

Jennifer Egan’ın Tarihi Kurgu Romanı “Manhattan Plajı” Türkçe Raflarında