in ,

Supernatural Dizisi “The Winchesters” İlk Sezonun Ardından İptal Edildi

The Winchesters 2. sezon iptal edildi. The CW, büyük beklentilerle başladığı yeni Supernatural dizisini sonlandırma kararı aldı.

The Winchesters 2. Sezon İptal Edildi
- Reklam -
- Reklam -

The Winchesters 2. sezon iptal edildi. Farklı bir yayın ağına satılan The CW kanalı, Supernatural evreni sonlandırmaya karar verdi.

The Winchesters, Supernatural’ın başrolleri Jared Padalecki ve Jensen Ackles tarafından canlandırılan Sam ve Dean Winchester’ın ebeveynlerinin gençliğini konu alıyordu.

İlk duyurusu 2021’de yapılan dizi, Mart 2023’te yayınlanan 1. sezon finalinden bu yana belirsizliğini koruyordu. Warner Bros. tarafından Nexstar’a satılan The CW mevcut programındaki neredeyse her diziyi iptal etmesiyle hayranları endişelendiriyordu. Kanal bugüne dek tüm dizileri arasından sadece All American ve Walker’ı yeniledi.

- Reklam -

Deadline’ın haberine göre The Winchesters bugün itibarıyla resmen iptal edildi. Yapımın sona ermesi, Supernatural evrenine de bir nokta konması anlamına geliyor. Bununla birlikte dizinin yeni bir kanal bulma arayışında olduğu da ifade ediliyor.

The Winchesters 2. Sezon İptal Edildi

The Winchesters 2. Sezon Farklı Bir Platformda Maceraya Devam Edebilir

The Winchesters, Supernatural finalinin uzun soluklu diziyi 15 sezonun ardından sona erdirmesinden iki yıl sonra yayın hayatına başladı. Popüler dizi, çizgi romanlar ve bağlantılı romanlar içeren bir multimedya serisine ilham verirken, The Winchesters yıllar içinde birkaç tane geliştirilmesine rağmen yayına giren ilk live-action Supernatural yan ürünü oldu. Önceki yan diziler gibi kısa ömürlü olması serinin geleceği için kötü haber anlamına gelebilir.

- Reklam -

Dizinin iptal edilmesinin ardında ise reyting kaygısı yatmıyor olabilir. Aralık 2022 itibarıyla  The CW’nun en yüksek reytingli üçüncü dizisi yeni Supernatural dizisiydi. Bu nedenle iptal edilmesi, kanalın önceki yayın anlayışından uzaklaşmak istemesinden kaynaklanıyor gibi görünüyor. The CW’nun Supernatural evreniyle bağlarını tamamen koparmak istemesi halinde, dizinin yaratıcıları bu diziyi ya da benzer spin-off’ları diğer kanallara satabilir ya da MAX gibi dijital platformlara gidebilir.

The Winchesters 2. Sezon İptal Edildi

The Winchesters’ın ilk sezonunu sizler nasıl bulmuştunuz? İptal edilmesi konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Leprikas Leprikas dedi ki:

    Ben bu kafayı gerçekten anlamıyorum. Bir kaç bölümünü merakla seyrettim ve gerçekten güzel bir diziydi. Şimdi supernatural evreninden uzaklaşmak isteyen CW kanalına sormazlar mı; madem bu kadar kolay vazgeçeceğin bir üründü de neden diziyi 15 sezon devam ettirdin ?

    Umarım başka platforma geçer de yayın hayatına farklı dizilerle de olsa devam eder.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

En İyi Anime Filmleri (Öneri Listesi)

“Paprika”dan “Ruhların Kaçışı”na… İşte Collider’a Göre Gelmiş Geçmiş En İyi 25 Anime Filmi

The Mother Filmi Netflix'te Yayında

Jennifer Lopez’li “The Mother” Filmi Netflix Kütüphanesindeki Yerini Aldı