in , ,

Henry Cavill’ın Role Veda Edeceği “The Witcher” 3. Sezondan İlk Fragman Yayınlandı: İşte Yayın Tarihi

The Witcher 3. sezon için ilk tanıtım fragmanı paylaşıldı. Andrzej Sapkowski eserlerinden uyarlanan fantastik Netflix dizisinde çıkış tarihi de netleşti.

The Witcher 3. Sezon Fragman ve Yayın Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

The Witcher 3. sezon tanıtım fragmanı görücüye çıktı. Netflix’in popüler uyarlaması bir buçuk yıllık aranın ardından yeni maceralarıyla devam etmeye hazırlanıyor. Yeni sezon, Stranger Things’te de olduğu gibi iki kısım halinde yayınlanacak.

Performansıyla çok sevilen Henry Cavill’in Rivialı Geralt’ı üçüncü kez sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Ancak bu oyuncu için bir veda şarkısı olacak. Çünkü geçen yılın sonlarına doğru aktör sezon sonunda diziden ayrılacağını ve yerine Liam Hemsworth’un geçeceğini açıklamıştı.

The Witcher 3. sezon için yayınlanan yeni tanıtım fragmanı öncesi ilk poster paylaşılmış ve Cavill’in son sezonuna ilk bakışı ortaya koyarken, Geralt, Yennefer ve Ciri duygusal bir kucaklaşmayı paylaşıyor ve aynı zamanda ilk fragmanın gelişini de müjdeliyordu.

- Reklam -

The Witcher 3. Sezon Poster

Şimdi, dünkü posterin söz verdiği gibi, Netflix The Witcher 3. sezon fragmanını yayınladı.

Dizinin yeni sezonuna ait ilk görüntüler, Geralt’ın gözlerini siyaha çeviren iksirini içmesi ve “ilk kez” gerçek korkuyu anlamasını sağlayan görünmeyen bir düşmanla yüzleşmek için dövüş yeteneklerini geliştirmesiyle başlıyor. The Witcher’ın 2. sezon finalinde ipuçları verilen Vahşi Av, 3. sezon fragmanında Prenses Ciri’nin peşinde.

Yayınlanan tanıtımı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Witcher 3. Sezon Fragman ve Yayın Tarihi Duyurusu | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Andrzej Sapkowski’nin kitaplarından uyarlanan fantastik dizi boyunca seyrek olarak bahsedilen ve 2. sezon finali sırasında ipuçları verilen Vahşi Av, The Witcher 3. sezonun ilk fragmanında at sırtında Ciri’yi takip eden hayalet binicilerden oluşan konvoy ile ilk tam bakışı ortaya koyuyor. Kökeni Kuzey Avrupa folkloruna dayanan Vahşi Av’dan ilk kez Andrzej Sapkowski’nin ikinci kitabı Kader Kılıcı’nda bahsediliyor ve The Witcher 3: Wild Hunt video oyununun odak noktasını oluşturuyor. Netflix’in uyarlamasında Vahşi Av, Ciri’nin Mürver Kanı’nın gerçek gücünü sezdikten sonra onun peşine düşüyor ve aynı güçleri kendileri için kullanmak istiyorlar.

3. sezon fragmanı ayrıca dizinin iki bölüme ayrılacağını da gösteriyor. İlk 5 bölümü içeren 1. Kısım 29 Haziran’da, sonraki üç bölümü içeren 2. Kısım ise 27 Temmuz 2023’te Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

The Witcher 3. Sezon Fragman ve Yayın Tarihi

The Witcher’ın 3. sezonu için yayınlanan ilk tanıtım fragmanını nasıl buldunuz? Yeni sezonla ilgili fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayon.

Tüm içeriklerimizden haberdar olmak adına Google Haberler üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gain - Rams Türkiye Grubu Satın Alma

Yerli Dijital Yayın Platformu GAİN, Rams Türkiye Grubu Tarafından Satın Alındı

Heartstopper 2. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı

Netflix’in “Heartstopper” Dizisinde 2. Sezon Çıkış Tarihi Duyuruldu