in , ,

Henry Cavill’lı Son “The Witcher” Sezonundan Yeni Bir Fragman Yayınlandı

The Witcher 3. sezon için yeni bir fragman yayınlandı. Henry Cavill’ın role veda edeceği Netflix yapımı yaklaşıyor.

The Witcher 3. Sezon Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE
- Reklam -
- Reklam -

The Witcher 3. sezonun yeni fragmanı paylaşıldı. Netflix, Andrzej Sapkowski’nin romanlarından uyarladığı popüler serisinde Henry Cavill’a veda etmeye hazırlanıyor.

Henry Cavill, Rivyalı Geralt karakterini 4. sezonda Liam Hemsworth’a bırakmadan önce, Vengerbergli Yennefer (Anya Chalotra) ve Prenses Ciri (Freya Allan) ile birlikte Kıta’da son bir gezinti için geri dönüyor. Andrzej Sapkowski’nin Time of Contempt (Nefret Çağı) adlı romanından uyarlanan 3. sezonda Geralt ve Yennefer, Ciri’yi tehditlere karşı koruyor olacak.

Bugün, Summer Game Fest etkinliği sırasında Netflix, The Witcher 3. sezonun resmi fragmanını yayınladı. Radiohead’in Burn the Witch şarkısının yorumuyla hazırlanan yeni görüntüler, Ciri’yi ele geçirmek için yarışan birçok hükümdar, büyücü, canavar ve Vahşi Av’ı göstererek Yennefer ve Geralt’ı onu korumak ve kendini korumasına yardımcı olmak için büyük çaba sarf etmeye zorlayarak 3. sezon olaylarının özetini sağlıyor.

- Reklam -

Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz:

The Witcher 3. Sezon Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeni 3. sezon fragmanı Geralt, Yennefer ve Ciri’nin bir heykele hayranlıkla bakarken Witcher’ın “Tarafsızlık. Heykelinizi diktirmez. Ama [Ciri’ye dönerek] canlı kalamanı sağlar,” sözleriyle açılıyor. Neşeli ozan Jaskier (Joey Batey) de Geralt’a “Tarafsızlığın da sonuçları var,” diyor. Fragmanın tarafsızlığa yaptığı erken vurgu, bunun bu sezon nasıl önemli bir tema olacağının ipuçlarını veriyor. The Witcher’ın ilk iki sezonunda Geralt savaşlarda ve siyasi çatışmalarda büyük ölçüde tarafsız kalmıştı, ancak 3. sezonda duruşunu değiştirebilir.

The Witcher 3. Sezon Konusu | Ne Anlatacak?

The Witcher 3. Sezondan Yeni Fragman

- Reklam -

The Witcher 3. sezon, siyasi yozlaşmanın hüküm sürdüğü bir savaş alanında Ciri’yi tehdit yağmurundan korumak için savaşan Geralt’ın sarsılmaz tarafsızlığı için şimdiye kadarki en büyük mücadeleyi sunacak. Geralt tarafsızlık taahhüdünü bozmak zorunda kalabilir ya da Ciri’yi sonsuza dek kaybetme riskini göze alabilir.

Ciri’nin büyü eğitimini emanet ettiği Yennefer, onu Aretuza’nın korunaklı kalesine götürür ve burada Ciri’nin kullanılmayan güçleri hakkında daha fazla şey öğrenmeyi umarlar. Ciri’nin güçlerinden bazıları 3. sezon fragmanında, yuvarlanan bir lastiğe benzeyen bir canavardan çevik bir şekilde kaçınırken tam olarak sergileniyor.

Dizinin 3. sezonu iki kısım halinde yayınlanacak ve ilk kısım 29 Haziran’da Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. İzleyiciler, 2. kısım için 27 Temmuz’u beklemek zorunda kalacaklar.

The Witcher 3. sezon için yayınlanan resmi fragmanla ilgili yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve dizi dünyasından yeni gelişmeler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    Ciri’yi ele geçirmek için yarışan birçok hükümdar, büyücü, canavar ve Yaban Avı’nı göstererek Yennefer ve Geralt’ı

    Yaban Avı - Vahşi Av mı?

    Geralt savaşlarda ve siyasi çatışmalarda büyük ölçüde tarafsız kalmıştı

    Witcherlar siyasi ve toplumsal olaylarda tarafsız kalmak gibi bir ilkeleri var ama Akkurt’a sorsalardı vereceği cevap belli. :slight_smile:

    “Killing monsters”

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ahsoka Çıkış Tarihi Duyuruldu: Yeni Star Wars Dizisi Geliyor

Yeni “Star Wars” Dizisi “Ahsoka”nın Çıkış Tarihi Duyuruldu: İşte Yeni Tanıtım Fragmanı

Hideo Kojima Belgeseli Geliyor: İşte İlk Fragman

“Death Stranding”in Yaratıcısı Hideo Kojima’nın Hayatı Belgesel Oluyor: İşte İlk Fragman