in ,

İşte Tom Holland’ın En Sevdiği “Örümcek Adam” Filmi ve Gelecek Planları

Tom Holland, favori “Örümcek Adam” filmini açıkladı ve ayrıca hakkını verebildiği sürece karakteri canlandırmaya devam etmek istediğini söyledi.

Tom Holland Favori "Örümcek Adam" Filmini Açıkladı
- Reklam -
- Reklam -

Tom Holland’ın favori Örümcek Adam filmi ortaya çıktı. Yıldız oyuncu, kendi oynadığı filmler de dahil olmak üzere en sevdiği yapımı açıklarken, bir yandan da hakkını verebildiği sürece karaktere hayat vermek istediğini dile getirdi.

2016 yılında vizyona giren Captain America: Civil War filminden bu yana Marvel Sinematik Evreni’nin Örümcek Adam’ını canlandıran Tom Holland, şimdiye dek üç solo film ve Avengers’lar da dahil olmak üzere karakteri birkaç defa canlandırdı.

2021’in sonlarında gösterime giren Spider-Man: No Way Home ile daha önce bu rolü canlandırmış oyuncular Tobey Maguire ve Andrew Garfield ile de oynama fırsatına erişen 27 yaşındaki oyuncu, şimdi de favori filmini ve gelecekte karakteri canlandırıp canlandırmayacağı hakkında konuştu.

- Reklam -

ET’den Rachel Smith ile yeni Apple TV+ dizisi The Crowded Room’un galasında konuşan Holland, Örümcek Adam serisindeki geleceğine değindi ve şunları söyledi:

“Peter Parker’ın hakkını verebildiğimiz sürece devam etmek istiyorum. Filmleri yükseltmeye, daha iyi hale getirmeye ve daha anlamlı kılmaya devam ettiğimiz sürece, ben de orada olacağım.”

Tom Holland Favori "Örümcek Adam" Filmini Açıkladı

Tom Holland Favori “Örümcek Adam” Filminin “Spider-Man: Into the Spider-Verse” Olduğunu Söyledi

Holland aynı zamanda Örümcek Adam olarak devam etmesi için nelerin gerektiğini anlattı.

“Bunu tekrar yaparsam yaşayan en şanslı çocuk olmayacağımı söylemek aptallık olur, bir şeyler oluyor ama bekleyip neler olacağını görmemiz gerekecek.”

- Reklam -

Yine aynı galada The Associated Press’e konuşan genç oyuncu, “şimdiye kadar yapılmış en iyi Örümcek Adam filmi” tanımlamasıyla, 2018’de vizyona giren ve En İyi Animasyon dalında Oscar da kazanan Spider-Man: Into the Spider-Verse’ün favorisi olduğunu dile getirdi:

“Bence ilk ‘Spider-Verse’ filmi şimdiye kadar yapılmış en iyi Örümcek Adam filmi. Katılan herkesle gurur duyuyorum. Yapımcı Amy Pascal annem gibidir. Onunla birlikte galaya gitmem gerekiyordu ama burada çalıştığım için gidemedim. Ama onlarla inanılmaz gurur duyuyorum, ikincisi için heyecanlıyım. Her beklentiyi karşılayacağından eminim ve görmek için sabırsızlanıyorum.”

Tom Holland Favori "Örümcek Adam" Filminin "Spider-Man: Into the Spider-Verse" Olduğunu Söyledi

Oyuncunun aynı zamanda serinin ikinci filminde de gözükeceği dile getiriliyordu, ancak şimdi Mart 2024’te vizyona girecek olan Beyond the Spider-Verse’te gözükeceği iddia ediliyor.

Tom Holland’ın Spider-Man performansını nasıl buluyorsunuz? Sizin favori filminiz hangisi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, yeni sinema içerikleri bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

ingiltere En Eski Veba Salgını

İngiltere’deki En Eski Veba Salgınının 4.000 Yıl Önce Yaşandığı Ortaya Çıktı

Ateşten Kanatlar Serisi Hakkında Merak Edilenler

Ejderhaların Hüküm Sürdüğü Bir Dünyada Geçen “Ateşten Kanatlar Serisi” Hakkında Merak Edilenler