in ,

“The Last of Us”ın Yıldızı Pedro Pascal, Zach Cregger İmzalı Korku Filminde Başrol Olacak

Weapons filmi geliyor. “Barbarian”ın yönetmeni Zach Cregger’ın yöneteceği korku filminin başrolü Pedro Pascal oldu.

Weapons Filmi Pedro Pascal Basrol
- Reklam -
- Reklam -

Weapons filmi için çalışmalar başladı. Yapımın başrolüne son dönemlerin popüler aktörü Pedro Pascal getirildi.

Geçen son beş yılda Pedro Pascal, Hollywood’un en çok aranan aktörlerinden birisi hâline geldi. Yıldız oyuncu son olarak Zach Cregger’ın korku türündeki sıradaki filmi Weapons kadrosuna katıldı.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Weapons filminin konusu ve Pedro Pascal’ın filmdeki rolü şu an için bilinmiyor.

- Reklam -

Film hakkında yapılan ilk açıklamalara göre yapım “birbirleriyle ilişkili, çok öykülü bir korku destanı” olacak ve Paul Thomas Anderson’ın 1999 tarihli Magnolia’sına benzeyecek.

Pedro Pascal’lı Weapons Filminin Çekimleri Sonbaharda Başlıyor

Son olarak Barbarian’ı çeken ve Wrecked, Just Roll with It ve About a Boy gibi yapımlarla tanınan Zach Cregger; Weapons’ın hem senaryosunu yazacak hem de yönetmenliğini üstlenecek. Cregger ayrıca Barbarian’daki yapım ekibi olan Roy Lee, J.D. Lifshitz ve Raphael Margules’ı da projeye dahil edecek. Yapımın çekimleri ise 2023 yılının sonbahar aylarında başlayacak.

Weapons Filmi - Pedro Pascal

Cregger’ın Barbarian filmi geçen yıl eylül ayında yayınlanmış ve 2022’nin en sürpriz korku işlerinden birisi olarak kayda geçmişti. 4,5 milyon dolarlık bütçesiyle 45 milyon dolar kazandıran yapım Cregger’ın adını da gözde korku filmi yönetmenleri arasına hızlı şekilde yazdırmıştı.

Weapons’ın kadrosunda ise açıklanan tek isim şimdilik Pedro Pascal. Pascal, Game of Thrones’taki Oberyn Martell rolüyle birlikte isminden sık sık söz ettirmeye başlamıştı. Ardından Kingsman: The Golden Circle, Narcos, Wonder Woman 1984, Triple Frontier, We Can Be Heroes ve The Unbearable Weight of Massive Talent yapımlarında rol alan aktör, Disney+’ın Star Wars dizisi The Mandalorian ile başrole de geçmişti. Pascal’ın The Mandalorian performansını ise HBO dizisi The Last of Us takip etmişti.

- Reklam -

Weapons Film - Pedro Pascal

Weapons’ın vizyon tarihi, detaylı konusu ve oyuncu kadrosundaki diğer isimler gibi detayların yakında belli olması bekleniyor. Yapımın en iyi ihtimalle 2024 yılının sonbaharında izleyicilerle buluşabileceği düşünülüyor.

Film için beklentilerinizi ve Pedro Pascal’ın yükselişi hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider


Daha fazla sinema haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Good Omens 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Neil Gaiman ve Terry Pratchett’ın Aynı Adlı Romanından Uyarlanan “Good Omens”ın 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Alexander Skarsgård - Succession Lukas Matsson Rolü

Alexander Skarsgård, “Succession”daki Tuhaf Teknoloji Milyarderi Rolüyle Elon Musk Arasındaki Benzerliğe Değindi