in ,

Kevin Costner’ın Role Veda Ettiği “Yellowstone” Dizisinde Final Kararı Çıktı

Yellowstone 5. sezon ile sona eriyor. Paramount+’ın Western esintili dizisi, Kevin Costner’ın diziden ayrılacağının açıklanmasından sonra final yapacağını duyurdu.

Yellowstone 5. Sezon ile Final Yapacak
- Reklam -
- Reklam -

Yellowstone 5. sezon resmen sona eriyor. Montana’daki çiftliklerini savunan Dutton ailesini konu alan popüler western dizisi, Kasım 2023’te yayınlanması planlanan kalan bölümleri ile final yapmaya hazırlanıyor.

Şu anda yayınlanmamış 6 bölümü daha bulunan 5. sezon, 13 Kasım 2022’de macerasına başlamış ve 1 Ocak 2023’te, A Knife and No Coin adlı 8. bölümüyle ara vermişti. Prodüksiyon, yıldız Kevin Costner ile yaratıcı Taylor Sheridan arasındaki anlaşmazlık nedeniyle ertelendi ve bu hafta başında yıldızın 5. sezondan sonra diziden tamamen ayrılacağı duyuruldu.

Deadline’ın haberine göre Kevin Costner’ın diziden ayrılması, Yellowstone 5. sezon 2. kısım bölümleri ile sona ereceği anlamına da geliyor. Ancak Costner’ın yönetmenlik projesi Horizon’un ikinci bölümünün prodüksiyonuna başladığı ve dizinin zamanlama sorunlarının bir kaynağı olduğu gerçeği göz önüne alındığında kasım için planlanan yayın tarihi de ertelenebilir. Devam etmekte olan yazarlar grevinin prodüksiyonu nasıl etkileyebileceği konusunda da henüz bir açıklama yok.

- Reklam -

Yellowstone 5. Sezon ile Final Yapacak

Amiral gemisi dizi sona eriyor olsa da, bu Yellowstone evreninin tamamen biteceği anlamına gelmiyor. Öncelikle Dutton ailesinin çeşitli kollarını takip eden, şu anda yayında olan ya da geliştirme aşamasında olan çeşitli spin-off diziler var. Yan dizi projeleri ilk olarak 1883 ile başladı.

Yellowstone 5. Sezon Kalan Bölümleri ile Final Yapmadan Önce Gecikebilir

Ayrıca geçen yılın sonlarında prömiyeri yapılan ve başrollerinde Helen Mirren ve Harrison Ford’un yer aldığı 1883’ün devamı niteliğindeki 1923’ün 2. sezonu da yakında yayınlanacak. Ayrıca 1944 ve 6666 (adını rakip Four Sixes Ranch’ten alıyor) adlı yan dizilerin yanı sıra Yellowstone’un amiral gemisi için de bir devam dizisi üzerinde çalışılıyor. Yellowstone 5. sezon kadrosundan hangi üyelerin bu dizideki rollerini yeniden canlandıracağı bilinmiyor. Yine de bu evrende devam etmek isteyenlerin orada mutlu bir yuva bulması muhtemel.

- Reklam -

Yellowstone 5. Sezon ile Final Yapacak

Aslında orijinal dizinin final yapacak olması da yapımcıların bir süredir arzu ettiği bir şeydi. The Paramount Network’te yayınlanan dizi şu anda serinin Paramount+’ta yayınlanmayan tek dizisiydi. Çünkü dijital yayın servisi daha var olmadan önce kurulmuş olan Peacock ile bir sözleşmeye bağlıydı. Costner’ın ayrılması muhtemelen bu kararı hızlandırmış olsa da, ayrılmasa bile projenin sonlanacağı konuşulan konular arasındaydı.

Yellowstone 5. sezon ile final yapacak olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nicolas Cage - En Eski Anı

Nicolas Cage, Hatırladığı En Eski Anısının ‘Anne Karnında’ Olduğunu Açıkladı: “Karanlıkta Yüzler Görebiliyordum”

Cillian Murphy - Oppenheimer Rolü

Cillian Murphy, “Oppenheimer”daki Başrolü Aldığı Günü Anlattı: “Muhteşemdi”