Yeni Fantastic Four çizgi roman serisi okurla buluşmaya hazırlanıyor. Marvel Studios, First Steps filmi için hazırlıklarına devam ederken Marvel Comics de süper kahraman ekibinin gelecek maceralarını tasarlamayı sürdürüyor.
Geçen günlerde yayınlanan Fantastic Four: First Steps fragmanı hayranların beklentisini yükseltirken yapım retro-fütüristik görselliği ile dikkat çekmeyi başardı. Bununla birlikte Marvel Comics, çizgi roman dünyasının en ikonik ailesini farklı maceralara taşımaya hazırlanıyor.
64 yıl öncesinde panellerde ilk defa görüldüğünden bu yana çizgi roman dünyasını yönlendirmeyi başaran Fantastic Four, süper kahraman ekibinin yeni dönemini özel bir çizgi roman serisi ile kutluyor. Marvel Comics’in imzasını taşıyacak Fantastic Four Fanfare, ekibin geçmişten günümüze maceralarını farklı yaratıcı ekiplerle yeniden ele alacak.
Fantastic Four Fanfare Çizgi Romanı ile Yeni Bir Dönem Başlıyor
Dört farklı sayı ile okurların karşına çıkacak serinin resmî açıklamasında, her şeyi başlatan süper kahraman ekibinin ruhunu ve özünü yeniden ele alınacağı ifade ediliyor. Her bölüm ekibin farklı bir üyesinin işleneceği Fantastic Four Fanfare serisi uzun yayım süreci boyunca değişen olay örgülerini bir araya getirerek eski ve yeni okurları buluşturmayı hedefliyor.
Serinin yazarlık koltuğunda Fantastic Four külliyatında önemli işlere imza atmış Jonathan Hickman (FF), Mark Waid (Fantastic Four 500. Sayısı), Dan Slott (Fantastic Four Vol. 6), Alan Davis (Fantastic Four: The End), J. Michael Straczynski (Fantastic Four #527-541), Chip Zdarsky (Marvel 2-in-One) ve Mike Allred (FF, Silver Surfer) bulunuyor.
Serinin çizimleri ise Mark Bagley (Fantastic Four Vol. 3 and 4), Ramon Rosanas (Ant-Man) ve Sara Pichelli (Ultimate Spider-Man) gibi isimlere ait olacak.
İlk sayıda yer alacak hikâyeler arasında Mark Waid’in yazdığı ve Ramon Rosanas’ın çizdiği Johnny Storm ve Ben Grimm arasında giderek büyüyen şaka savaşı, Alan Davis’in kaleme aldığı ve ekibi yer altındaki tehlikeli bir macerası ve son olarak Andrew Wheeler ve Sara Pichelli’nin, Johnny Storm’un televizyon şovunda şöhretin zirvesindeyken Mole Man tarafından yarıda kesildiği hikâyesi bulunacak.
Marvel Comics Hareketli Günlerden Geçiyor
Marvel’ın mega etkinliği One World Under Doom, 12 Şubat’ta başlayacak. Fantastic Four ekibinin bu hikâyede büyük bir rol oynayacağı açıklandı. Marvel ayrıca Fantastic Four by Waid & Wieringo: Imaginauts ve Doctor Doom: Books of Doom gibi klasiklerin yeni basımlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor.
Fanfare serisinin ilk sayısı 7 Mayıs 2025 tarihinde yayımlanacak ve Matteo Scalera tarafından çizilen özel bir kapak tasarımına sahip olacak.
Bununla birlikte 25 Temmuz 2025 tarihinde Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn ve Ebon Moss-Bachrach’ın yer aldığı Fantastic Four: First Steps filmi de beyaz perdede hayranlarının karşısına çıkacak. Böylelikle hem çizgi roman raflarında hem de sinema dünyasında Fantastic Four’un efsanesini tekrar canlandıracak.
Siz yeni Fantastic Four çizgi romanı Fanfare hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlarda veya Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News ve WhatsApp’tan takip edebilirsiniz.
Kaynak: Comic Book
Forum üzerinden yorum yapıp sohbete katılmak için tıkla!