in ,

Margot Robbie ve Ryan Gosling’i Tekrar Bir Araya Getiren Yeni “Ocean’s Eleven” Filminde Çekimler Başlıyor

Yeni “Ocean’s Eleven” filmi için çekimler başlıyor. Margot Robbie ve Ryan Gosling’i “Barbie” sonrası bir kez daha buluşturan yapım, orijinal serinin öncesinde geçecek.

Yeni Ocean's Eleven Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Ocean’s Eleven filminde prodüksiyon takvimi belli oldu. Yönetmenliğini Jay Roach’ın üstlendiği yapımda çekimler yakında başlıyor.

1960 tarihli suç filmi Ocean’s Eleven, 2011’de Steven Soderbergh imzasıyla tekrar beyaz perdeye taşınmıştı. 2004 ve 2007’de yayınlanan filmlerle birlikte üçleme hâlini alan seri, toplamda dünya çapında 1,1 milyar dolarlık gişe hasılatı elde etmeyi başarmıştı. Ortalama ve üzeri eleştiriler alan seri, evrenini genişletecek yeni bir filmi neredeyse garantilemişti. Ancak Warner Bros.’un Discovery Inc. ile birleşmesi, bu büyük markanın geleceğinde bazı belirsizliklerin doğmasına neden olmuştu.

Neticede geçen yıl mayıs ayında önce Margot Robbie, ardından da Ryan Gosling’in dahil olduğu yeni Ocean’s Eleven filmi hakkında ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. Üçlemenin öncesinde geçecek prequel yapımın konusu hakkında detaylar belirsizliğini korurken yeni filmin seriyi yeniden başlatmayacağı, yalnızca farklı bir zaman dilimini işleyeceği de ifade edildi.

- Reklam -

Yeni Ocean's Eleven Filmi - Warner Bros.

Yeni Ocean’s Eleven Filminde Hazırlık Aşaması Sona Erdi

Production List’in aktardığına göre henüz resmi adı belli olmayan yeni Ocean’s Eleven filminde çekimler haziran ayının sonunda başlayacak.

Filmin yönetmenliğini üstlenen Jay Roach Trumbo, Meet the Fockers, Austin Powers: International Man of Mystery ve Oscarlı Bombshell gibi yapımlarla tanınıyor. TV dünyasında da birçok yapıma imza atan Roach aynı zamanda 4 de Emmy ödülü sahibi.

Barbie filmi için vizyon bekleyen Ryan Gosling ve Margot Robbie’yi bir kez daha buluşturacak yapımda şimdilik açıklanan herhangi bir oyuncu yer almıyor.

Yeni yapımın orijinal üçlemedeki olaylarla doğrudan bir bağ kurup kurmayacağı konusu da belirsizliğini koruyor. Warner Bros.’un seride nasıl bir karar alınacağı merakla bekleniyor.

- Reklam -

Margot Robbie, Yeni Ocean's Eleven Filminde Oynayacak

Üçlemenin ardından Warner Bros. tamamı kadın suçlulardan oluşan yeni bir ekibin kurulduğu Ocean’s Eight filmiyle izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Yapım kadrosundaki Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway ve Helena Bonham Carter gibi yıldızlarla ses getirmiş ve 298 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti.

Greta Gerwig imzalı Barbie filmi 21 Temmuz’da beyaz perdedeki yerini alacak. Bu yaz prodüksiyon aşamasına geçmesi beklenen yeni Ocean’s Eleven için ise henüz bir vizyon tarihi belirlenmedi.

Şu sıralar devam eden Amerikan Yazarlar Birliği grevinin yanı sıra, Sinema Oyuncuları Birliği de grev kararı almanın eşiğinde. Tüm bu süreçler, yapımın çekimlerinin yakın bir tarihte başlamasını zora sokabilir.

Siz yeni Ocean’s Eleven filminden neler bekliyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for aysearslan9797 aysearslan9797 dedi ki:

    Ryan Gosling tamam hoş ve iyi bir oyuncu da her şeyde görüyoruz, bu kadar görünür olması onun için iyi değil diye düşünüyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Good Omens 2. Sezon Fragmanı

David Tennant ve Michael Sheen’li “Good Omens” Dizisinden 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Rebel Moon İki Bölüm Netflix

Zack Snyder’ın Galaksilerarası Bir Macerayı Konu Alan “Rebel Moon” Filmi İki Parça Hâlinde Yayınlanacak