in ,

Yeni Spider-Man Filminde 280 ‘Farklı’ Örümcek Adam Yer Alacak

Yeni Spider-Man filmi “Across the Spider-Verse”, 280 farklı Örümcek Adam’a ev sahipliği yapacak. Yönetmen Justin Thompson, yeni yapıma dair detaylar verdi.

Yeni Spider-Man Filmi 280 Örümcek-Adam'ı Konuk Edecek
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Spider-Man filminin 280 farklı Örümcek Adam’a ev sahipliği yapacağı ortaya çıktı. Across the Spider-Verse ortak yönetmeni Justin Thompson, hayranları heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu.

Spider-Man Across the Spider-Verse filminin birçok Örümcek Adam karakterine ev sahipliği yapacağı zaten biliniyordu. İlk film olan Into the Spider-Verse Nicolas Cage’in seslendirdiği Spider-Man Noir, John Mulaney’in seslendirdiği Peter Porker ve Spider-Gwen (Hailee Steinfeld) gibi çeşitli karakterleri içermişti. Ancak devam filminin fragmanları, hemen hemen her türden Örümcek Adam karakterine kapıyı açtığını açıkça gösterdi. Bu nedenle hayranlar bir süredir Spider-Man Across the Spider-Verse macerasında ne kadar çok Örümcek Adamın karşılarına çıkabileceği konusunda net bir yanıt arıyordu. Collider’dan Steve Weintraub, yönetmenler Kemp Powers, Joaquim Dos Santos ve Justin Thompson ile bir röportaj gerçekleştirdi ve bu sorunun cevabını aldı.

Yeni Spider-Man Filmi 280 Örümcek-Adam'ı Konuk Edecek

- Reklam -

Daniel Kaluuya’nın seslendirdiği Spider-Punk gibi yeni Örümcek Adam karakterlerinden bazılarının, filmin önemli rollerinde yer alması bekleniyor. Gwen Stacy’nin en iyi arkadaşlarından biri olan ve Miles Morales (Shameik Moore) ile yaşadığı aşk hikâyesinde yer alan bu iki Örümcek Adam karakteri arasında bir kıskançlık unsuru olacak. Ayrıca, Oscar Isaac’in seslendirdiği Miguel O’Hara, yani Spider-Man 2099, Jason Schwartzman’ın canlandırdığı The Spot’un tehdidinden korumaya çalışırken Miles ile işbirliği yapacak. Bunların yanı sıra, Örümcek Kadın (Issa Rae), Spider-Man India (Karan Soni), geri dönen Peter B. Parker (Jake Johnson) ve Örümcek Kedi gibi karakterler de yer alacak.

Ancak görünen o ki bu isimler sadece yüzeyi çiziyor. Thompson, yeni Spider-Man filminin uzun süresi boyunca, sadece isimleri geçen karakterlere bakıldığında bile, şaşırtıcı sayıda Örümcek Adam karakteri olduğunu belirtti:

“Tam sayı mı? Tanrım, son ana kadar yenilerini eklemeye devam ettik. Dürüst olmak gerekirse filmi daha yeni bitirdik, yani son iki hafta içinde. Bu nedenle durup son bir sayım yapacak zamanım olduğunu sanmıyorum. Ama sanırım son baktığımda 280 civarındaydı. Açık olmak gerekirse, bu tanıyabileceğiniz belirli, benzersiz karakterler anlamına gelmiyor, varyasyonlar da olabilir. Ama sadece isimlendirilmiş karakterlerden bahsediyorsanız, o zaman muhtemelen 95 civarında olduğunu düşünüyorum.”

Yeni Spider-Man Filmi Büyük Bir Maceranın İlk Yarısını Oluşturacak

Yeni Spider-Man Filmi 280 Örümcek-Adam'ı Konuk Edecek

Yeni Spider-Man filmi izleyiciler için birçok sürprizi saklamaya devam ediyor. Christopher Miller, Phil Lord ve David Callaham tarafından yapımcılığı ve senaristliği üstlenen filmde yer alacak Örümcek Adam karakterlerinin çoğu zaten yayınlanan fragmanlarda yer aldı. Ancak hâlâ sır gibi saklanan birçok detay var. Örneğin komedyen Andy Samberg’in filmde yer alacağı doğrulandı, ancak karakterini henüz ortaya çıkmadı. Jake Johnson ayrıca LEGO evreninin kısa bir süreliğine filme dahil olacağını ve muhtemelen LEGO Spider-Man’in her şeyin ötesinde yer alacağını açıkladı.

- Reklam -

Across the Spider-Verse, gelecek yıl vizyona girecek olan Spider-Man: Beyond the Spider-Verse ile birlikte hikâyenin sadece bir yarısını oluşturuyor. Bu nedenle ortaya daha ne gibi karakterlerin çıkacağını ancak önümüzdeki günler gösterecek.

Yeni Spider-Man filminin bilinen oyuncu kadrosu arasında ayrıca Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez, Rachel Dratch, Shea Whigham ve Jorma Taccone gibi isimler yer alacak. Film, 2 Haziran 2022 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Spider-Man Across the Spider-Verse Fragmanı – Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Across the Spider-Verse’ün nasıl olmasını bekliyorsunuz? Yeni Spider-Man filminin ilki kadar ses getireceğini düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni sinema haberleri için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Hypebeast

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for SpaceMarine SpaceMarine dedi ki:

    Bu seri aşırı ilgimi çekiyor. Bakalım. :slight_smile: Diğer filmleri de beğenmiştim ben kişisel olarak. Yeni bir soluk bence.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Little Mermaid Yorumları

Yeni “The Little Mermaid” Filmi Disney’in En Yüksek Puanlı Live-Action Uyarlamalarından Biri Oldu

Caner Sarıoğlu Söyleşisi: Şehirdeki Gizemli Sinyal / Faruk Kitabı Yazarı

Caner Sarıoğlu: “Çocukların Teknolojiyle Bağlarını Doğru Kurmalarına Yardımcı Olmalıyız”