in ,

altKitap 2017 Öykü Ödülü Sonuçlandı! Kazanan “Amenna Bulvarı” Oldu!

altKitap Öykü Ödülü geçtiğimiz gün sonuçlandı! Dereceye giren ilk 3 öykü ödüllendirilirken yayınlanmaya değer görülen diğer 8 öyküyle birlikte e-kitaplaştırıldı!

Amenna Bulvari Altkitap
- Reklam -
- Reklam -

Türkiye’nin ilk elektronik kitap yayınevi olan altKitap‘ın düzenlediği, altKitap Öykü Ödülü bu yıl 10. defa gerçekleştirildi. Dereceye giren öykü yazarlarına ödülleri dün akşam Vardar Terrace’taki törende takdim edilirken bu senenin ödüllendirilen öyküleri şöyle oldu:

Birincilik Ödülü Amenna Bulvarı adlı öyküsüyle Ata Tuncer’e; İkincilik Ödülü Tıstıs adlı öyküsüyle Özcan Kalbinur’a; Üçüncülük Ödülü ise Zaman Meselesi adlı öyküsüyle Evşen Yıldız’a verildi.

Başvuru koordinasyonunu Su Başbuğu’nun gerçekleştirdiği altKitap yayın kurulu üyeleri Ümit Aykut Aktaş, Özge Calafato, Tuğba Çelik, Hande Ortaç, Engin Türkgeldi, Mevsim Yenice ve 2016 altKitap Öykü Ödülü birinciliğini kazanan Ömer Kaçar’dan oluştu. Seçici kurul 297 öykü arasından bir değerlendirme yaptı ve kazananlar dün akşamki törende kamuoyuyla paylaşıldı.

- Reklam -

İlk üç öyküyle birlikte, e-kitaplaştırılan diğer öyküler ise şöyle oldu:
Birinci – Ata Tuncer – Amenna Bulvarıamenna bulvari

İkinci – Özcan Kalbinur – Tıstıs

Üçüncü – Evşen Yıldız – Zaman Meselesi

Mustafa Akgün – Anlık

Gökten Çağrı Aktan – Rarge

- Reklam -

Eda Aydın – Kapan

İlay Bilgili – Artis

Reyhan Karaarslan – Adı Singer

Ertan Meyan – Hayvan Hakları Derneği’nde Bir Sadık

Erkan Şemin – Atkı

İlyas Soner Yıldırım – Müzeyyen Senar’ın Öldüğü Gün
Ödül töreninin kaydına şuradan ulaşabilirsiniz. Amenna Bulvarı – altKitap 2017 Öykü Seçkisi’ni okumak içinse tek yapmanız gereken buraya tıklamak!

Onur Selamet

1993 İstanbul. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunu. Çeşitli kısa ve orta metraj film projelerinde yer aldı. Öyküleri kimi dergi ve fanzinlerde yayımlandı. 2013'ten beri üç arkadaşıyla birlikte Marşandiz Fanzin'in makinistliğini yapmaya devam ediyor. İlk öykü kitabı "Ölü Dalgıcın Sonbaharı" ise Eylül 2018'de yayımlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

enderin golgesi ust

Çevirmenin Çemberi: Ender’in Gölgesi

Lord Voldemort'un Geçmişi Hayran Filmi - Origins of the Heir

Lord Voldemort’un Geçmişini Konu Alan Yeni Bir Hayran Filmi Geliyor!