in

80’lerin Ünlü Çizgi Filmlerini Ücretsiz İzleyin

80’li yılların meşhur çizgi filmlerini hatırlamak isteyenler! He-Man’den Ghostbusters’a karantina günlerinde evde nostaljiye kapılmalık animasyonları ücretsiz izleyin.

BraveStarr
- Reklam -
- Reklam -

Koronavirüs günlerinde dünya çapında birçok insan imkânları dahilinde kendisini izole ediyor. Bu süreçte de okunacak kitaplar, izlenecek filmler ve diziler son sürat eksiliyor. İşte tam da bugünlerde ilaç gibi gelebilecek bir çizgi film listesi ile karşınızdayız. 80’li yılların meşhur çizgi filmlerinden bazılarını YouTube üzerinden ücretsiz olarak izlemeniz mümkün!

Geekculture adlı sitenin derlediği listede He-Man and the Masters of the Universe’ten She-Ra: Princess of Power’a, G.I. Joe: A Real American Hero’dan Ghostbusters’a kadar pek çok yapım var.

He-Man and the Masters of the Universe

He-Man ve İskeletor’un sonsuz mücadelesini anlatan Masters of the Universe hakkında fazla detay vermeye gerek yok diye düşünüyoruz. Şu sıralar Netflix, bizleri gölgelerin gücüyle yeniden tanıştırmaya hazırlanıyor. He-Man’in resmi YouTube sayfası ise sizleri toplamda 646 bölümlük bir maratona davet ediyor.

- Reklam -
YouTube video

She-Ra: Princess of Power

İlk olarak 1985 tarihinde yayınlanan animasyon serisi She-Ra da Netflix’in gözdeleri arasında. Princess of Power’ın 182 bölümlük macerasına ise hemen aşağıdan başlayabilirsiniz.

YouTube video

G.I. Joe: A Real American Hero

1983 yılında yayınlanmaya başlayan ve 4 sezon süren G.I. Joe: A Real American Hero, Hasbro’nun oyuncak pazarındaki güçlü kozlarından birisiydi. YouTube üzerinden toplamda 15 bölüm izleyebiliyorsunuz.

YouTube video

BraveStarr

1987 tarihli BraveStarr (Kahraman Şerif) uzayda geçen bir Western macerası arayanlar için birebir. Toplam 226 bölüm sizleri bekliyor.

YouTube video

M.A.S.K.

Mobile Armored Strike Kommand (M.A.S.K) CBS kanalında toplamda 3 sezon kadar yayınlanmış dönemin popüler yapımları arasında. Toplamda 75 bölümü YouTube’dan izleyebiliyorsunuz.

YouTube video

The Adventures of the Galaxy Rangers

Bir başka Amerikan yapımı uzayda geçen Western macerası daha. Bilimkurgu ile vahşi batıyı buluşturan seri ilk olarak 1986 yılında yayınlanmaya başladı. Toplamda 66 bölüm izlenebiliyor.

- Reklam -

https://youtu.be/iZhuuyMx3yA?list=PLHloTpmV7roPwnpg8ySknDs_bfA8N52s5

Filmation’s Ghostbusters

Bu çizgi dizi hepimizin aşina olduğu Hayalet Avcıları değil. 1986 tarihli animasyon dizisi Filmation tarafından üretilmişti ve farklı bir yorumdu. Toplamda 222 bölüm sizleri bekliyor.

YouTube video

Covid-19 nedeniyle çoğunlukla eve kapandığımız bugünlerde, geçmişe doğru yapılan kısa ve renkli yolculuklar belki sizleri biraz daha iyi hissettirebilir.

Bu çizgi diziler arasından favoriniz hangisiydi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


* Samurai Jack Tüm Sezonları ile Ücretsiz Olarak Yayında

Kaynak: Geek Culture

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for mit mit dedi ki:

    Bravestarr’ın jenerik müziğini duyunca tüylerim diken diken oldu :slight_smile: Ne izlerdik zamanında beee… Yine de favorim He-Man.

    Keşke bu Hayalet Avcıları yerine filmden uyarlanan, diğer çizgi film olsaydı. :ghost:

  2. Avatar for erce erce dedi ki:

    Usta bizim bi bucuk saber rider olaaacadi ne oldu?

  3. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    İşte hepsi burada. Thundercats ve Voltron hariç. Onlar da olsaydı keşke. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dünyaya Düşen Adam - Walter Tevis Bilimkurgu Klasikleri

Bilimkurgu Klasikleri “Dünyaya Düşen Adam” ile Devam Ediyor

Harry Potter at Home J.K. Rowling

Harry Potter at Home: J.K. Rowling’den Ev İzolasyonunda Olanlara Yeni Mecra