in

Adventure Time Yaratıcısından Yeni Netflix Dizisi The Midnight Gospel Geliyor

Emmy ödüllü çizgi dizi Adventure Time yaratıcısından yetişkinlere yönelik yeni bir animasyon geliyor. Netflix, The Midnight Gospel’ın siparişini verdi.

Adventure Time
- Reklam -
- Reklam -

Cartoon Network’ün Emmy ödüllü popüler çizgi dizilerinden Adventure Time 2008-2018 yılları arasında yayınlanan, toplamda 10 sezon ve 289 bölümden oluşan külliyatıyla çizgi dünyasında unutulmaz bir yer edinmişti. Şimdiyse bu dikkat çeken yapımın yaratıcısı Pendleton Ward (Uncle Grandpa, Bee and PuppyCat, Random! Cartoons), komedyen Duncan Trussell ile birlikte yeni bir yapım geliştiriyor.

Netflix tarafından sipariş edilen ve yetişkinlere yönelik olacağı belirtilen animasyon dizisi, The Midnight Gospel adıyla anılıyor.

8 bölüm olarak planlanan çizgi dizi, tıpkı Adventure Time’da olduğu gibi yine fantastik bir evrende geçecek. Ölen dünyalarda hayatta kalan canlı varlıklarla röportaj yapmak için maceraya atılan Clancy’nin peşine takıldığımız yapımda, arızalı bir çoklu evren simülatörüne sahip olan bir de uzay aracı söz konusu.

- Reklam -

adventure time with finn and jake

Dizide, Duncan Trussell’ın Trussel Family Hour adlı podcast’indeki röportajlar da kullanılacak. Animasyonun arkasındaki ekip ise Netflix’in bir başka sevilen çizgi dizisi olan Big Mouth’u yapan Titmouse Animation.

Netflix Orijinal Yapımı Çizgi Dizi ve Anime Sayısı Artıyor

Netflix, kütüphanesindeki anime ve çizgi filmlerin sayısını günden güne artırmaya devam ediyor. Son olarak He-Man animesiyle hayranları heyecanlandıran kanal, ayrıca Nickelodeon ile 200 milyon dolarlık dev bir anlaşmaya da imza atmıştı. Anlaşmaya göre büyük çizgi film markalarından ve kanallarından birisi olan Nickelodeon, Netflix ile ortaklaşa projelere imza atacak.

Böylece kanalın, dijital yayın sektörüne güçlü bir giriş yapan Disney+ karşısında; çizgi diziler açısından da rekabet halinde olmayı hedeflediği gözler önüne seriliyor. Disney+, yalnızca Disney Channel işleriyle değil, Fox birleşmesi sonrası The Simpsons gibi yetişkinlere yönelik büyük markaları da bünyesinde barındırıyor. İşin çizgi/anime noktasında Netflix de yeni rakibi karşısında geri adım atmak istemiyor.

- Reklam -

The Simpsons

The Midnight Gospel adını taşıyacak yeni çizgi dizinin, 2020 yılı içerisinde Netflix kütüphanesindeki yerini alması bekleniyor.

Siz Adventure Time hakkında ne düşünüyorsunuz? Aynı ekipten yeni bir yetişkinlere yönelik çizgi dizi ilginizi çekiyor mu? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


* One-Punch Man Serisinde Parodi ve Gönderme Yapılan Animeler

* Netflix, Sevilen Oyun “Cuphead”i Animasyon Dizisi Yapacak

Kaynak: Variety

Bengü Akagül

1997'de Kadıköy'de doğdum. Yeditepe Üniversitesinde Sinema bölümünden mezun oldum. Sinemanın yanına edebiyatı da koyarak sevdiğim yazarlar ile kitaplarının ön okumalarında çalıştım. Bugünlerde bir prodüksiyon şirketinde çalışıyor, ukulele çalmayı öğreniyor ve deneyimlerime yenilerini katmaya çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bursa Kütüphane

Bursa’da Kütüphaneden Alınan Kitaplar Toplu Taşıma Bileti Oluyor

avatar 2 stephen lang

Avatar 2 Filminin Kötü Adamı Serinin Devamı Hakkında Konuştu