in , ,

Arcane: League of Legends Fragmanı – Ünlü Oyun Netflix Animasyonu Oldu

Arcane: League of Legends fragmanı yayınlandı. Netflix, oyun dünyasının sevilen yapımını animasyon dizisi olarak ekrana getirmeye hazırlanıyor.

Arcane incelemesi League of Legends
- Reklam -
- Reklam -

Arcane: League of Legends fragmanı yayınlandı. Netflix, ünlü oyun serisini animasyon dizisi olarak ekrana getirmeye hazırlanıyor.

Dünya çapında sevgiyle takip edilen oyunun hayranlarını sevindirecek ilk fragman Netflix’in hayran etkinliği TUDUM’da yayınlandı.

MOBA (çevrimiçi çok oyunculu savaş arenası) türü bir strateji oyunu olan League of Legends (LoL) 27 Ekim 2009 tarihinde Riot Games’in ilk oyunu olarak “League of Legends: Clash of Fates” adıyla piyasaya çıkartıldı.

- Reklam -

Oyundan uyarlanan animasyonlar listesine adını yazdıran Arcane, Koronavirüs pandemisinden dolayı bir yıl ertelenmişti. Yapıma ait ilk fragman, yayın tarihi ve seslendirmenlerin adı TUDUM etkinliğinde paylaşıldı. Arcane, oyuna ait uyarlanan ilk animasyon olma özelliği taşıyor.

Yapımdan yayınlanan Türkçe altyazılı fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Arcane: League of Legends Fragmanı | Türkçe Altyazılı – İZLE

YouTube video

Arcane dizisi 6 Kasım 2021’de Netflix’te yayına başlayacak. Toplamda 9 bölüm sürecek olan animasyonun ilk bölümleri Vi ve Jinx karakterlerinin Piltover’da hayatta kalmaya çalışmalarına odaklanacak. Üç kısım hâlinde yayınlanacak dizi, 20 Kasım’da sona erecek.

Riot Games’ten Nicolo Laurent yayınlanacak yapım hakkında heyecanını paylaşarak şu ifadelerde bulundu:

“Tüm dünyadan oyuncular League of Legends ve evrenini seviyor. Tutkuları Runeterra için bize ilham oldu. Arcane, Riot için yeni bir dönemin başlangıcı ve oyuncuların mağazalarımızda oyunlar, spor ve eğlence alanında sunacaklarımızı görmeleri için sabırsızlanıyoruz.”

Arcane lol netflix dizi

- Reklam -

Arcane Animasyonu Elle Çizilip Boyandı

Arcane’in yapımcılarından Christian Linke ise animasyon hakkındaki düşüncelerini şu ifadelerle paylaştı:

“Yapım üzerinde çalışmaya başladığımızda, Vi ve Jinx’in hikâyesiyle gerçekten özel bir şey yaptığımızı biliyorduk. Aileyle olan ilişkileri, paylaşılan değerleri ve tahammül edilen çatışmaları keşfetmek istedik. Hikâye elle çizilip boyandı ve incelikle hazırlanmış bir animasyon tekniği ile hazırlandı. Fortiche ortaklığı ile hazırlanan yapım, oyuncuları League of Legends dünyasına göz atmaları için bir araya getirecek.”

Dizide Caitlyn karakterini Katie Leung, Jayce karakterini Kevin Alejandro, Silco’yu Jason Spisak, Mel’i Toks Olagundoye, Vander karakterini JB Blanc ve Viktor’u Harry Llyod seslendirecek.

Arcane: League of Legends 6 Kasım 2021’de Netflix’te izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

Fragman hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Cbr

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Teen Wolf Filmi

Teen Wolf Filmi Yolda: Paramount+ Harekete Geçti

2021 British Fantasy Awards Kazananları

2021 British Fantasy Awards Kazananları Açıklandı