in

Attack on Titan Animesinin Final Sezonu Çıkış Tarihi Belli Oldu

Sevilen anime yapımlarından Attack on Titan’ın 4. ve final sezonunun çıkış tarihi paylaşılan kısa bir video eşliğinde duyuruldu.

Attack on Titan
- Reklam -
- Reklam -

İnsanların 100 yıl önce ortaya çıkan ve neden bu dünyada olduklarını bilmedikleri devlerle savaştığı, çıktığı ilk zamanlarda oldukça ses getirmiş olan Attack on Titan (Shingeki no Kyojin) animesinin final sezon tarihi açıklandı.

Sezon 3 finalinin piyasaya sürülmesinin ardından yapım şirketi Pony Canyon, popüler anime serisinin dördüncü sezonunun sonuncusu olacağını doğrulamıştı. Nihai sezonun prömiyeri, 2020’nin sonbaharında bizlerle buluşacak.

2020 yılının sonbaharında geleceği doğrulanan animenin final sezonu için yayınlanan kısa videoda Mikasa‘nın şu sözleri çalınıyor kulaklarımıza:
“Eren, lütfen geri gel.”
Ve ardından yeni sezonunun çıkış tarihi karşılıyor bizleri. Yayımlanan son sezonun sonlarına doğru Eren karakterinin bazı önemli sahnelerini hatırlarsak belki bu cümlenin anlamı da biraz daha netleştirebiliriz. Yine de daha fazlasını öğrenebilmek için yeni haberlerin gelmesini bekleyeceğiz.

- Reklam -

Söz konusu kısa videoya birlikte göz atalım.

YouTube video

Titana Saldırı, Hajime Isayama’nın aynı isimdeki mangadan uyarlanmıştır. 2013’teki ilk yayınlanışından bu yana dünyanın dört bir yanındaki anime hayranları için oldukça sevilen bir seri olmuştur. Sezonları arasındaki uzun aralara rağmen, fanlar Eren, Misaka, Armin ve diğerlerinin karanlık ve heyecan verici maceralarına sürekli olarak sadık kalmıştır. Aslında bu animeyi sezonları arasındaki uzunluktan dolayı bir bakıma Sherlock dizisi gibi de tanımlayabiliriz, ne dersiniz?

- Reklam -

Peki ya siz Attack on Titan’dan hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce geçtiğimiz yıl yayımlanan 3. sezonu izlenmeye değer miydi? Son sezondan beklentileriniz var mı? Görüşlerinizi forumlarımız üzerinden bizlere aktarabilirsiniz!


Shingeki no Kyojin 3. Sezon: Devler Saldırmaya Devam Ediyor

Warner Bros. “Attack on Titan”ın Peşine Düştü

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

10 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bu animeden pek bir şey anlamadım. Bir kaç bölüm izledim pek hoşuma da gitmedi açıkcası.

  2. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Ne dördüncü sezonu ya daha en az 3-4 sezon çekilebilirdi ve mangasıda devam ediyor.Neden son buluyor
    Anime anlamış değilim.3 sezon daha manganın 3/1’i işlemiş halde.Galiba manga ilerlemesini epey sürdürdükten sonra devam eder.Bu animeyi sevmeyen boşversin anime izlemeyi.

  3. Avatar for Netero Netero dedi ki:

    Özellikle ilk sezonu sosyolojik olarak çok derin, biraz klasik ama güzel. Üçüncü sezonun ilk bir kaç bölümünü izleyip yoğunluktan dolayı bıraktım. En kısa zamanda izleyeceğim. Bence herkesin şans vermesi gereken bir anime.

    Özellikle ilk sezonun opening’i beni benden alır her zaman.

  4. Avatar for Tobizume Tobizume dedi ki:

    Anime magaya yaklaşınca önlerine 3 seçenek çıkıyor.

    1. Filler adı verilen doldurma bölümler koymak

    2. Senaryo olarak mangadan ayrılmak

    3. Final yapmak. Bu tarz finallerde tekrar dönüşler oluyor. Manga biterse veya 2-3 sezonluk konu birikirse tekrar kaldıkları yerden devam ettikleri gibi sıfırdan da başlayabiiyorlar.

    İlk iki seçenektense final yapmaları daha olumlu.

  5. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Aynen bende zaten yorumunda belirttim.Manga birikirse dizi devam eder inş.Bu kalitede heleki o seslendirme kadrosuyla uzun süre görmek isterim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

5 cevap daha var.

Küçük İskender

küçük İskender Aramızdan Ayrıldı

Hadrianaupolis Antik Kenti - Karabük

Karadeniz’in Zeugması “Hadrianaupolis”te Kazı Çalışmaları Yeniden Başladı